Yandex Metrica

CHP Gençlik Kolları örgütünden demokrasiyi hiçe sayan saldırı! Yerel gazeteye yem, boya ve yumurta fırlattılar

CHP Gençlik Kolları örgütünden demokrasiyi hiçe sayan saldırı! Yerel gazeteye yem, boya ve yumurta fırlattılar

Mersin Büyükşehir Belediyesi'ndeki bir ihalede yolsuzluk olduğu iddiasını manşetine taşıyan Mersin Haberci gazetesinin binası saldırıya uğradı. CHP Gençlik Kolları gazeteye baskın yaptı.

Gündem

23.01.2024, 18:49

Mersin Haberci gazetesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde yapılan entegre atık tesisi ihalesinde yolsuzluk yapıldığı iddiasını manşetine taşıdı. CHP Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Alkım Sümer'in de aralarında bulunduğu yaklaşık 50 kişilik grup dün yaptıkları gösteride gazete binasına yem, boya ve yumurta fırlattı. 

Elit Andaç Çam memleketi neresi, kimdir? Elit Andaç Çam kaç yaşında, instagram adresi ne? Elit Andaç Çam memleketi neresi, kimdir? Elit Andaç Çam kaç... Haberi Görüntüle

'BİZİ BASKIYLA SİNDİRMEYE ÇALIŞIYORLAR'

Mersin Haberci Gazetesi Haber Müdürü Hediye Eroğlu, kendilerinin muhalif bir gazete olduklarını, herhangi bir partinin sözcüsü olmadıklarını belirterek CHP’nin kendilerine baskı yapmak istediğini söyledi. 

Eroğlu, "Daha önce de bizi belediye meclisinden kovmuşlardı, görüntü çekmemize izin vermemişlerdi. Bizi baskıyla sindirmeye çalışıyorlar. Olayı gerekli mercilere bildirdik ve suç duyurusunda bulunduk. Elimizde yaşanan olaylara ait fotoğraflar ve videolarda var. İfademizi de verdik" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading