Yandex Metrica

CHP gazetecisi Merdan Yanardağ İnce'nin şartlarını açıkladı: 30 vekil ve genel başkanlık koltuğu

CHP'li gazetecilerinden Merdan Yanardağ, CHP Genel Başkanı ve 7'li Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Memleket Partisi'ne yönelik ziyaretini değerlendirdi. Yanardağ, Memleket Partisi Genel Merkezi'ndeki görüşmede yaşandığını iddia ettiğini diyalogları açıkladı. İnce'nin Kılıçdaroğlu'ndan 30 milletvekili talep ettiğini ileri süren Yanardağ, ayrıca Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlık koltuğunu bırakmasının da istendiğini söyledi.

Gündem

04.02.2024, 16:53

HDP'nin ortağı olduğu Yedili Masa'nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yi partisinin genel merkezinde ziyaret etmişti. CHP'li yandaş gazeteci Merdan Yanardağ, görüşmeye ilişkin içeriden elde ettiğini öne sürdüğü bilgileri paylaştı. 

Fred ile İsmail Kartal neden tartıştı? İsmail Kartal ile Fred kavga mı etti? Fred ile İsmail Kartal neden tartıştı? İsmail Kartal ile Fred... Haberi Görüntüle

"ASLA GERİ ADIM ATMAYIZ"

Kılıçdaroğlu, "Halil İbrahim sofrası" olarak adlandırdıkları 7'li Masa ittfakını büyütmek istediklerini söylerken; Muharrem İnce ise terör örgütlerinin hedefinde olduklarını vurgulayıp, HDP-CHP ittifakına göndermelerde bulunarak, "Menfaat ittifaklarına karşıyız. İlkelerimiz çok nettir. Asla geri adım atmayız." ifadelerini kullanmıştı. İnce bu sözleriyle adaylıktan çekilmeyeceğini bir de kameralar karşısında ilan etmiş oldu.

Duygu Nebioğlu'nun ablası kim? Ablasının babası kim? Metin Akpınar'ın kızının ablasının ünlü babası kim? Duygu Nebioğlu'nun ablası kim? Ablasının babası kim? Metin Akpınar'ın kızının... Haberi Görüntüle

"HOŞ GELDİNİZ; GÜLE GÜLE"

Muharrem İnce'nin CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu uğurlama şekli günün en çok konuşulanları arasında yer almıştı. Kılıçdaroğlu'nu manidar şekilde, "Hoş geldiniz, güle güle" diyerek uğurlayan İnce'nin sözleri, CHP kanadında ve parti seçmenleri tarafından tepkiyle karşılanmıştı. Muharrem İnce'nin 2018 yılındaki adaylığının açıklandığı toplantıda Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Gel bakalım Muharrem İnce" sözlerine gönderme olduğu yorumları bile yapıldı. 

Duygulandıran anlar! O çocuğa ödül verileceği açıklandı Duygulandıran anlar! O çocuğa ödül verileceği açıklandı Haberi Görüntüle

"İNCE'NİN AMACI CHP'Yİ ELE GEÇİRMEK"

CHP yandaşı gazeteci Merdan Yanardağ, İnce'yi hedef alan açıklamalarında o görüşmede neler yaşandığını anlattı. "İnce'nin amacı CHP'yi ele geçirmek" diyen Yanardağ, "Bu bilgiyi bizzat orada yer alan bir kişiden elde ettim." dedi.

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar Emiri Al Sani ile görüştü Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar Emiri Al Sani ile görüştü Haberi Görüntüle

MUHARREM İNCE'NİN ŞARTI: 30 MİLLETVEKİLİ

Yanardağ konuya ilişkin Tele 1 canlı yayında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Bir şansı vardı. İçeriden bilgilerimiz var. CHP’den 30 milletvekili istediğini ve Kılıçdaroğlu’nun genel başkanlıktan istifa etmesini istediğini ve CHP’nin de buna uygun davranmayarak pazarlığa girişmediğini öğrendik. Bu konularda iddialıyım. Bu bilgiyi bizzat orada yer alan bir kişiden elde ettim.

Asıl hedefi şu, cumhurbaşkanı seçildiği takdirde 30 vekille geldiğini düşünün. Kendisi CHP’ye yeniden ele geçirmeye çalıştığı, planlandığı anlaşılıyor. Dolayısıyla evdeki hesabı da çarşıya uymadığı, siyasetten döndüğü çok belli.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading