Yandex Metrica

CHP, FETÖ'cüler için buluşma programı düzenledi!

CHP, FETÖ'cüler için buluşma programı düzenledi!

CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'KHK'lılara görevlerini iade edeceğiz' şeklindeki sözlerinin ardından partide bulunan 5 vekil, Türkiye'yi gezerek KHK'lılara destek programı düzenledi.

Gündem

23.01.2024, 18:06

CHP,  kanlı darbe teşebbüsü 15 Temmuz sonrasında kamudaki görevlerinden ihraç edilen FETÖ’cülere açıktan açığa destek vermeye ve bu davranışında ısrarcı olmaya devam ediyor. FETÖ ile teması olanlara yönelik düzenlenen Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevden ihraç edilenler için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde "KHK zulmüne son vereceğiz" sloganı adı altında, Türkiye'nin çeşitli illerinde destek programları düzenleniyor.

CHP tarafından, KHK'lıların da konuşturulduğu programların bir yenisi de Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Şanlıurfa, Bingöl, Muş ve Şırnak'ta gerçekleştirilecek.

chp

Turkeybuild ne zaman başlayacak? TÜYAP Fuar tarihi ne zaman? Turkeybuild fuarına nerede, nasıl gidilir? Turkeybuild ne zaman başlayacak? TÜYAP Fuar tarihi ne zaman? Turkeybuild... Haberi Görüntüle

PROGRAMA KATILAN İSİMLER MANİDAR

CHP Diyarbakır İl Başkanlığı'nın duyurduğu programa; daha önce 15 Temmuz şehitlerine hakareti ile gündeme gelen eski Saadetli yeni CHP'li Cihangir İslam, PKK'lı teröristlerin SİHA'larla vurulmasına "Alçaklık" diyen Sezgin Tanrıkulu, PKK'lı terörist güzellemeleri içeren açıklamalarıyla tepkilerin odağındaki isim olan CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, kendisini durduran polis memurunu azarlamasıyla gündeme gelen CHP'li vekil Turan Aydoğan ve "OHAL Komisyonu'nu kaldıracağız" diyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca katılacak.

Ne kadar akıllısınız? Türkiye'nin en zeki 10 şehri belli oldu: O ilde yaşayanlar... Ne kadar akıllısınız? Türkiye'nin en zeki 10 şehri belli oldu:... Haberi Görüntüle

'HEPSİNİ GÖREVLERİNE İADE EDECEĞİM'

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, KHK'lılar ile ilgili son açıklamasında da, oğlunun FETÖ’den dolayı işten atıldığını söyleyen bir kadına, KHK'lıları göreve döndürme sözü vererek "Ben söz verdim, hepsini görevlerine iade edeceğim. Suçu yoksa iade edeceğim. Bunu halledeceğiz, siz hiç merak etmeyin.” ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading