Yandex Metrica

CHP eyalet valilerini açıkladı: Alman derin devletinin kayyum projesi

CHP eyalet valilerini açıkladı: Alman derin devletinin kayyum projesi

Kemal Kılıçdaroğlu'nun belirlediği ekonomi kurmayları partide yeni bir sömürge tartışması başlattı. Listeyi ilan ettiği günün akşamı namlı Türkiye düşmanı Alman istihbaratçısıyla boy gösteren Kılıçdaroğlu, Atatürk'ün partisini önümüzdeki dönemde nereye sürükleyeceğine ilişkin net fikir verdi.

Gündem

02.03.2024, 01:01

CHP'nin 2023 seçimleri öncesi ekonomi vitrini belli oldu. Partide yeni bir 'sömürge' tartışması başlatan listede ilginç isimler bulunuyor. Zira Kemal Kılıçdaroğlu, dolar merkezli Amerikan kapitalist düzenin savunucusu kim varsa kadroya dahil etti. Üstelik ekonomi kurmaylarının açıklandığı gün Kılıçdaroğlu, namlı Türkiye düşmanlarından Alman Martin Schulz'la aynı panelde boy gösteriyordu. 

AK Partili isim Mansur Yavaş'ın yalanını ortaya çıkardı: Yüzde 72 dediği ihaleler yüzde 9 çıktı! AK Partili isim Mansur Yavaş'ın yalanını ortaya çıkardı: Yüzde 72... Haberi Görüntüle

EKONOMİNİN BAŞINDA BİR AMERİKALI

Jeremy Rifkin

Kılıçdaroğlu'nun 3 Aralık'ta törenle ilan etmeye hazırlandığı listenin başında Amerikan vatandaşı ekonomist Jeremy Rifkin var. Rifkin daha önce Alman Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, Portekiz Başbakanı Jose Socrates ve Slovenya Başbakanı Janez Jansa'ya danışmanlık yapmıştı. 

Türkiye'den ilk temas: Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşı ile görüştü: Gerilimi azaltın Türkiye'den ilk temas: Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşı ile... Haberi Görüntüle

PAŞİNYAN'IN ADAMI DA KADRODA 

Kemal Kılıçdaroğlu, ABD seyahatinde Daron Acemoğlu ile de görüşmüştü.

Milli ekonomik modeli Amerikalı danışmanla oluşturmaya çalışan Kılıçdaroğlu'nun kadroya aldığı diğer isim, 2012'de Nikol Paşinyan'ın finans dünyasının anahtarının teslim etmek için Ermenistan'a çağırdığı Daron Acemoğlu var.

ABD seyahati sırasında Pensilvanya'da Fetullah Gülen'in yanına uğrayıp uğramadığı hâlâ tartışma konusu olan Kılıçdaroğlu, ABD seyahatinde Prof. Acemoğlu ile de görüşmüş ve bu temas "Altılı Masa yeni Kemal Derviş'ini buldu" şeklinde yorumlanmıştı. 

FETÖ'nün 17/25 Aralık darbe girişiminin başarılı olması halinde Acemoğlu'nun Hazine Bakanı yapılacağı öne sürülmüştü. Ancak örgüt ne 17/25'te ne de 15 Temmuz'da başarılı olamayınca, ismi belli çevrelerce dönem dönem parlatılmaya çalışılan Acemoğlu ABD'de akademisyenlik görevine devam etmek zorunda kaldı. 

Türk ekonomisine dışarıdan müdahale bekleyen kesimlerin umudu haline gelmiş Acemoğlu, 'İkinci Kemal Derviş' sıfatıyla Kılıçdaroğlu'nun gözdesi haline geldi. 

Gönül Dağı yeni bölüm bu akşam var mı, yok mu 13 Nisan Cumartesi? Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman? Gönül Dağı yeni bölüm bu akşam var mı, yok mu... Haberi Görüntüle

IMF HEYETİYLE KAÇAMAK BULUŞMA

Refet Gürkaynak, IMF heyetiyle otel odasında gizlice buluşmuştu.

CHP Lideri'nin ekibindeki bir başka iktisatçı ise Prof. Refet Gürkaynak... CHP'nin ekonomi politikalarına yön veren isimlerden olan Gürkaynak, Kemal Derviş'in Türkiye'ye hediyesi olarak görülen Faik Öztrak'la birlikte IMF heyetiyle gizlice görüşmesiyle gündeme gelmişti. 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası eski baş ekonomisti Hakan Kara'nın da içinde bulunduğu CHP listesi 3 Aralık'ta Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde açıklanacak.

Etkinliğin sunumunu CHP Yoksulluk Dayanışma Ofisi Koordinatörü Hacer Foggo'un yapması bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde Kılıçdaroğlu'nun yayınladığı bir klipte onun yanında boy gösteren Foggo, ABD ve Avrupa ülkeleri tarafından fonlanan 'Derin Yoksulluk Ağı'nın yöneticisi. 

Kemal Kılıçdaroğlu ve Hacer Foggo

Kılıçdaroğlu'nun Et ve Süt Kurumu önündeki eylemde de konuşturduğu Foggo, George Soros destekli Açık Alan Derneği'nin yan kuruluşu niteliğinde. Açık Alan Derneği ise Turkish Philanthropy Funds'un (TPF) kardeş kuruluşu. TPF, internet sitesinde kendini şöyle tanımlıyor: "Türk ve Türk-Amerikan topluluklarına yönelik yüksek etkili sosyal yatırımlar için önde gelen ABD topluluk vakfıdır."

Tokat'ta üst üste neden depremler meydana geldi? Uzman isimden dikkat çeken açıklama: Yeni bir fay hattı mı uyanıyor? Tokat'ta üst üste neden depremler meydana geldi? Uzman isimden dikkat... Haberi Görüntüle

YEMİNLİ TÜRK DÜŞMANIYLA BULUŞTU

Kemal Kılıçdaroğlu ve Martin Schulz

Partideki ulusalcı ve Atatürkçülerin yoğun eleştirileri altında CHP Genel Başkanı dün akşam yeminli Türkiye düşmanı Alman Martin Schulz'la boy gösterdi. Kılıçdaroğlu, SODEV ile Friedrich Ebert Vakfı'nın düzenlediği 'Sosyal Demokrasi ve Refah Devleti' başlıklı etkinlikte bir de konuşma yaptı.

Friedrich Ebert Vakfı, FETÖ'nün öldürttüğü Necip Hablemitoğlu'nun konuşmalarında sık sık bahsettiği ve "Türkiye'yi bölmek istiyorlar" dediği Alman istihbarat kurumu olarak biliniyor. 

Kemal Kılıçdaroğlu ve Martin Schulz

Vakfın başkanlığını yürüten Avrupa Parlamentosu eski başkanı Martin Schulz, panel arasında Kılıçdaroğlu ile başbaşa bir görüşme de gerçekleştirdi. Schulz'un adı son olarak Belçika'nın başkenti Brüksel'de İYİ Parti'li ekiple HDP'lileri aynı masaya oturtmasıyla gündeme gelmişti.

Meral Akşener'in sağ kolu Ahmet Kamil Erozan, Alman vakfı Friedrich Ebert'in Belçika'da düzenlediği toplantıda HDP'li Hişyar Özsoy'la aynı masada buluşmuştu. Masada tabii ki CHP'li emekli büyükelçi Ünal Çeviköz de vardı. 

Soros destekli TESEV'in kurucularından Kılıçdaroğlu, açıkladığı ekonomi kurmay listesi ve birlikte boy gösterdiği Alman istihbaratıyla, Atatürk'ün partisi CHP'yi önümüzdeki dönemde nereye sürükleyeceğine ilişkin net bir fikir verdi. 

Togg Sedan T10F ne zaman satılacak? 2024'te TOGG T10F çıkacak mı? Togg Sedan T10F ne zaman satılacak? 2024'te TOGG T10F çıkacak... Haberi Görüntüle

ASLI BAYKAL: ŞAYET KAZAYLA KAZANIRSA...

Kılıçdaroğlu'nun Amerikan-Alman-İngiliz mandasını hedefleyen bu eylemlerine CHP'liler tepkili. Geçtiğimiz günlerde 'gayrimilli' dediği partisinden istifasını açıklayan Prof. Dr. Aslı Baykal, CHP Lideri'nin ABD'li danışman seçimini şöyle yorumladı:

"Kılıçdaroğlu seçime ABD'li danışman Jeremy Rifkin ile gidiyor. Kazayla kazanırsa seçimden sonra kapitülasyonları da ilan eder."
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading