Yandex Metrica
SON DAKİKA
CHP'den şehit eşine büyük ayıp! Önce izne çıkarıldı sonra kovuldu

CHP'den şehit eşine büyük ayıp! Önce izne çıkarıldı sonra kovuldu

CHP'li Adana Büyükşehir Belediyesi skandal bir karara imza attı. Belediyede otobüs şoförlüğü yapan şehit eşi Hatice Batırır, gördüğü baskıyı Başkan Karalar'a anlatmak istedi. Şehit eşi önce izne çıkarıldı, sonra kovuldu.

Gündem

23.01.2024, 19:37

Şehit eşi Hatice Batırır, 13 yıl önce eşi Bilal Batırır'ın teröristlerce şehit edilmesi sonrasında devletin sağladığı hakla Adana Büyükşehir Belediyesi'nde otobüs şoförlüğü yapmaya başladı.Ancak CHP'li yönetimle sıkıntılar artmaya başladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından paylaştı: TCG Anadolu Çanakkale Boğazı'nda! Haberi Görüntüle

MOBBİNGE MARUZ KALDI

"Eşin bize mi şehit oldu", "Senin ne ayrıcalığın var ki sabit hatta çalışıyorsun" gibi baskılara maruz kalan Batırır, çalıştığı otobüs işletmesinde de mobbinge maruz kalmaya başladı.

İsrailoğullarının istediği yiyecekler nelerdir? İsrailoğulları hangi yiyecekleri isteyerek nankörlük etti?... Haberi Görüntüle

SORUNLARI ADANA BELEDİYE BAŞKANI KARALAR'A İLETMEK İSTEDİ

"Disiplinsiz davrandığı" ve "amirlerine karşı geldiği" gerekçesiyle yevmiye kesme cezaları alan Batırır, gördüğü baskıları Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a iletmek istedi.

Irak’ın kuzeyine terör operasyonu! Çok sayıda PKK'lı öldürüldü Haberi Görüntüle

SESİNİ DUYURMAYA ÇALIŞTI İŞİNDEN KOVULDU

Randevu alamayan Batırır, sesini duyurmak için A Haber'e röportaj verince fırsat kollayan yönetim ise şehit eşi için düğmeye bastı. Önce kınama cezası verilen Batırır ardından yıllık izine çıkarılıp, izindeyken işten çıkarıldı.

İletişim Başkanı Altun'dan Çanakkale Zaferi paylaşımı: 'Türkiye Yüzyılı' vizyonuyla geleceğe... Haberi Görüntüle

'ŞEHİT EŞİNE BÖYLE Mİ SAHİP ÇIKIYORLAR?'

Yıllık izindeyken mesai arkadaşlarının kendisini arayıp çizelgede isminin olmadığını öğrendiğini anlatan Batırır, "Hemen baş şoförü aradım. Bana 5 dakika sonra döndü ve işten çıkarıldığımı söyledi. Böyle bir çıkış olur mu? İnsan ya telefon açar ya da çağırıp anlatır. Şehit eşine böyle mi sahip çıkıyorlar" dedi.

BUSKİ duyurdu! Bursa genelinde 4 saat su kesintisi olacak! Osmangazi,... Haberi Görüntüle

'BENİM EŞİM BU VATAN İÇİN CANINI VERDİ'

"Benim eşim bu vatan için canını verdi. Hayatıyla bedel ödedi. Şehitlerimiz bu vatan için canlarından, ailelerinden vazgeçiyorlar. Kendini vatana adamış başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun desteklerini bekliyorum" 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading