Yandex Metrica

CHP'den ödemeler kesilir korkusu! Merdan Yanardağ hezimeti böyle savundu: Yenildiğimiz anlamına gelmez

CHP'den ödemeler kesilir korkusu! Merdan Yanardağ hezimeti böyle savundu: Yenildiğimiz anlamına gelmez

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde ağır yenilgi alan CHP'de sular durulmazken yandaş gazeteciler Kılıçdaroğlu'nu ve CHP'yi savunma yarışına girdi. Fondaş medyanın bilinen isimlerinden Merdan Yanardağ, seçim sonuçlarını "Yüzde 48 neden başarı sayılmasın?" sözleriyle savundu.

Gündem

23.01.2024, 20:58

Seçimlerde ağır bir yenilgi alan muhalafet cephesinde sular durulmuyor. HDP destekli Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, onlarca partiden aldığı desteğe rağmen cumhurbaşkanlığı seçimlerinin iki turunda da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı ağır yenilgi alarak kendi rekorunu kırdı. Seçimden alınan sonuç sonrası kendi tabanından dahi 'istifa' baskısı gören CHP lideri, kendisi hariç tüm parti yönetim kurulunu görevden alırken here defasında demokrasiden dem vuran Kılıçdaroğlu'nun 'tek adam' tavırlarını savunmak yandaşlarına düştü.

Birol Aydemir İYİ Parti'den ayrıldı mı, neden istifa etti? Birol Aydemir kimdir? Birol Aydemir İYİ Parti'den ayrıldı mı, neden istifa etti? Birol... Haberi Görüntüle

CHP'Lİ MERDAN YANARDAĞ KILIÇDAROĞLU'NU NASIL SAVUNACAĞINI ŞAŞIRDI

Fondaş medyadan biri olan Tele 1'in Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, seçimlerden ağır bir yenilgi ile ayrılan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na arka çıkıp 14 ve 28 Mayıs seçimlerinin bir bozgun olmadığını aksine bir başarı olduğunu savundu.

HDP destekli Altılı Masa ve diğer partilerin desteklediği CHP liderinin yenilgisi için "Sonuç alamamış olmak yenildiğiniz anlamına gelmez" diyen Yanardağ, "Yüzde 48 neden başarı sayılmasın?" diye sordu.

İŞKUR 21 bin TL maaşla çalışacak 125 bin personel alımı yapacak: En az ilkokul mezunu olmak yeterli! İŞKUR 21 bin TL maaşla çalışacak 125 bin personel alımı... Haberi Görüntüle

SUÇU HDP'YE ATTI

Zafer Partisi ile son gün yapılan ittifakın HDP seçmenini küstürdüğünü söyleyen Yanardağ, "Kayyumlara evet denerek çıkılması büyük bir hataydı." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel ne konuştu? İşte 23 Nisan resepsiyonuna damga vuran diyalog Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel ne konuştu? İşte 23 Nisan... Haberi Görüntüle

YANARDAĞ'DAN İMAMOĞLU'NA GÖNDERME

Yanardağ konuya ilişkin açıklamasında şunları söyledi:

"Sonuç alamamış olmak yenildiğiniz anlamına gelmez. Bütün dünya gördü Türkiye'nin yarısı tarihin gördüğü en gerici ve devlet olanaklarını fütursuzca kullanan bir ittifaka karşı direndi. Bazılarıyla bir gün bile geçmeden üzerinden liderlik yarışına giriyorlar, ayıptır. CHP'deki tartışmaların hiçbirinde fikri bir hazırlık yok ben daha yakışıklıyım ve gencim demekten başka bir şansınız var mı bu durumda? Ben daha iyi yaparım diyorsunuz neden yüzde 48 başarı sayılmasın."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading