Yandex Metrica

CHP'den LGBT'ye özel merkez! Sapkın ideolojileri açıktan destekliyorlar

CHP'den LGBT'ye özel merkez! Sapkın ideolojileri açıktan destekliyorlar

CHP, dünya genelinde 'sapkın ideoloji' olarak tanımlanan LGBT'ye açıktan destek vermeye devam ediyor. CHP yönetiminde bulununan Nilüfer Belediyesi, LGBT'ye özel danışma merkezi açtı.

Gündem

29.03.2024, 18:33

Tüm dünyada 'aile temeline dinamit koyduğu' gerekçesiyle tepki çeken LGBT'ye CHP açıktan destek veriyor. 

Cumhuriyet Halk Partisi yönetiminde bulunan Nilüfer Belediyesi, bu desteği bir adım öteye taşıdı ve 'Şitlik Birimi' adı altında LGBT'ye özel 'danışma merkezi' açtı.

Bilanço ağır! Bakan Yerlikaya duyurdu: Bayram tatilinin ilk dört gününde 2453 kaza 26 can kaybı Bilanço ağır! Bakan Yerlikaya duyurdu: Bayram tatilinin ilk dört gününde... Haberi Görüntüle

'İLK' OLMAKLA ÖVÜNDÜLER

CHP'li belediye, söz konusu merkezi şu sözlerle duyurdu:

"LGBTİ+ bireylere (lezbiyen, gey, biseksüel, trans, interseks) hizmet vermesi yönü ile Türkiye’de bir belediye bünyesinde kurulan ilk dayanışma merkezi olma özelliğini taşımaktadır."

Bu yöntem ile dişleriniz bembeyaz olacak! Kahverengi lekeleri tek seferde temizliyor Bu yöntem ile dişleriniz bembeyaz olacak! Kahverengi lekeleri tek seferde... Haberi Görüntüle

BELEDİYENİN İLK İCRAATI BU DEĞİL

CHP'li Nilüfer Belediyesi, daha önce de belediye meclislerine beşte bir eşcinsel kotası getirmiş ve daha ergenliğe bile ulaşmamış 15 yaşındaki çocuklara 'Toplumsal Cinsiyet Atölyesi' uygulaması başlatmıştı.

Öte yandan belediye, söz konusu uygulama için oluşturulan başvuru dosyasına 'cinsiyet beyanın' şeklindeki bir seçenek eklemişti.

2024 Bursluluk sınavı ne zaman? İOKBS sınav yerleri açıklandı mı? 2024 Bursluluk sınavı ne zaman? İOKBS sınav yerleri açıklandı mı? Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU'NUN LGBT DESTEĞİ BİLİNİYOR

Geçtiğimiz dönemde de CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, açıktan LGBT demese de cinsel yönelimin dezavantajlı konumdan çıkarılacağını ilan etmişti.

Ayrıca Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz yıl kendisine yöneltilen "LGBTi Türk aile yapısını bozuyor mu?" şeklindeki bir soruyu şu şekilde yanıtlamıştı:

"Hayır efendim ilgisi yok. LGBTi Türk aile yapısını niye bozsun? İnsanların yaşama şeklini siyasete alet etmem. İnsanların özgürlüğüne, inancına, saygı duymak zorundayız."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading