Yandex Metrica
SON DAKİKA
CHP'den istifa eden Aslı Baykal'dan çok konuşulacak sözler: Artık sağ-sol yok...

CHP'den istifa eden Aslı Baykal'dan çok konuşulacak sözler: Artık sağ-sol yok...

CHP'den geçtiğimiz haftalarda istifa eden Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal'dan çok konuşulacak bir değerlendirme geldi. Baykal, Türk siyasetinde büyük bir dönüşüm yaşandığını ifade ederek yeni cephelerin milli-gayri milli olduğunu aktardı.

Gündem

23.01.2024, 20:04

CHP'de Eski Genel Başkan Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal'ın geçtiğimiz haftalardaki istifası gündeme bomba gibi düşmüştü.

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın duyurdu: Beykoz Çayır Restoranı ve... Haberi Görüntüle

BAYKAL'DAN KRİTİK DEĞERLENDİRME

Biyokimya mühendisi Aslı Baykal'dan çok kritik bir değerlendirme geldi. Baykal Türk siyasetinde ayrışmaların ortadan kalktığını ifade ederken yeni tartışmaların artık millilik-gayrı millilik üzerinden konumlandığını aktardı.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere promosyon müjdesi Haberi Görüntüle

'ARTIK SAĞ-SOL YOK MİLLİ-GAYRİ MİLLİ VAR'

Aslı Baykal sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kendisinin milli saflarda yer aldığını vurgulayarak, ''Türkiye siyasal haritası artık sağ-sol, laik-dindar, Türk-Kürt, Alevi-Sünni diye ayrışmıyor. Türkiye siyasal haritası artık milli ve gayrımilli olarak ayrışıyor" dedi. 

İBB'nin kırık karnesi: İşte Ekrem İmamoğlu'nun hatırlayamadığı vaatleri Haberi Görüntüle

'BEN ELBETTE MİLLİ SAFTAYIM'

Baykal sözlerinin devamında şunları aktardı:

Ben elbette milli saftayım. Önümüzdeki günlerde solcu, laik, alevi ve Kürtlerin çoğunluğunun da milli saflarda olduğu ortaya çıkacaktır. Türkiye'yi seviyor, devletine güveniyor, halkını kimlik ayırmadan seviyorum.

3. göz! ASELSAN'dan güvenlik güçlerine yeni armağan: Suçluyu anında tespit... Haberi Görüntüle

'BİR MANİNİZ Mİ VAR?'

Aslı Baykal geçtiğimiz günlerde Taksim'de hain terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası devlete yönelik saldırgan ifadeleri nedeniyle muhalefeti sert bir şekilde eleştirmiş, "Terör saldırıları iktidara yarıyor, gibi bir söylem üreterek devleti ve kurumlarını zan altında bırakmaya çalışıyorlar. Siz de terörle mücadele edin o vakit, size de yarasın. Bir maniniz mi var?" demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading