Yandex Metrica

CHP'den insanlık dışı hareket! Yaralıları gizlice çekip paylaştılar: Yazıklar olsun

CHP'den insanlık dışı hareket! Yaralıları gizlice çekip paylaştılar: Yazıklar olsun

Kars Sarıkamış’ta otelde salonun tavanının çökmesi sonucu 32 vatandaş yaralanmıştı. Yaralıları ziyaret için Kars Sarıkamış Devlet Hastanesi’ne gelen CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ve beraberindeki heyetin yaralıları video çektirip paylaşmasına tepki yağdı. Yaralılar ve yakınları yaşanan insanlık dışı harekete isyan ettiler.

Gündem

23.01.2024, 20:17

Sarıkamış Harekatı'nın 108. yılı etkinlikleri kapsamında Kars'ın Sarıkamış ilçesinde bir otelde düzenlenen belgesel gala gösteriminde salonun tavanı çöktü.

Yaralılar tedavi için Kars Sarıkamış Devlet Hastanesi'ne nakledildi. Olay yerine gelen CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın ve CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, yaralıları video çektirip sosyal medyada paylaştı. Bu davranış, yaralı Nuri Akkaya tarafından tepki ile karşılandı. Akkaya: "Kınıyorum bu nezaket dışı davranışlarını. Yazıklar olsun" dedi.

CHP'li Nazlıaka gizlice çektirdiği yaralı Nuri Akkaya'nın videosunu sosyal medya hesaplarında paylaşınca ortalık karıştı. Yaralı Akkaya ve yakınları duruma tepki gösterdi.

Ümit Özat hangi partinin başdanışmanı oldu? Ümit Özat siyasete mi girdi? Ümit Özat hangi partinin başdanışmanı oldu? Ümit Özat siyasete mi... Haberi Görüntüle

"İNSANLIK DIŞI BİR HAREKET!"

Yaralı Nuri Akkaya yaptığı açıklamada: "CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka'nın gizli çekim yaptığını sonradan yakınlarım arayınca öğrendim. Biz canımızın derdindeyiz. Tedavi olmaya çalışırken, gizli videomuzu çekerek sosyal medyaya atıyorlar. Kınıyorum bu nezaket dışı davranışlarını. Yazıklar olsun" ifadeleri ile CHP'li Aylin Nazlıaka, Ahmet Akın ve Ensar Aytekin'e tepkisini dile getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading