Yandex Metrica
SON DAKİKA
CHP'den Esed'a mektup sızdırma tepkisi: Aramızda kalmalıydı

CHP'den Esed'a mektup sızdırma tepkisi: Aramızda kalmalıydı

CHP'nin Suriye Devlet Başkanı Esad'a gönderdiği, Mehmetçik'i Suriye'den çekme ve savaş tazminatını da içeren skandal mektupta yeni detaylar ortaya çıktı. CHP'nin parti içerisinde mektubu sızdıran kişiyi aradığı öğrenildi. 

Gündem

23.01.2024, 20:12

CHP'nin Esad'a gönderdiği mektubun sızdırılmasının ardından CHP'de panik havası esmeye başladı. Parti yönetimi mektubu sızdıranı arıyor.

2024 MUĞLA-BODRUM SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Muğla-Bodrum'da hangi... Haberi Görüntüle

"ÖZEL KONULAR OLARAK KALMALI"

Baas yönetiminde görüştükleri isimlerle temasa geçen CHP’liler, detayların özel konular olarak kalması gerektiğini hatırlattı.

28 Mart İstanbul'un 19 ilçesinde elektrik kesintisi : 28 Mart... Haberi Görüntüle

ESAD'A YAKIN GAZETECİ: CHP SALT VAAT VERMİYOR

Esad yönetimine yakın gazetecilerden Sarkis Kassargian, CHP’nin Şam’a net mesajlar verdiğini ve Erdoğan siyasetine son verme vaadinde bulunduğunu söyledi. Sarkis Kassargian, CHP’nin salt vaatlerle yetinmediğini, son tezkerede hayır oyu kullanarak fiili boyutta da Baas’a güvence verdiğini vurguladı. “Bu adım, AK Parti iktidarının Suriye’de askerî güç bulundurma tavrı ile CHP duruşu arasındaki farkı Esad kanadına gösterme biçimiydi” diyen Kassargian “CHP, mülteci meselesinin halli ile ilgili de AK Parti’den tamamen farklı bir çözüm modeli öneriyor. CHP bu konuda tamamen Şam’ın inisiyatifini baz alırken, AK Parti ‘güvenli geri dönüş’ olarak tanımladığı bir programı uygulamaya çalışıyor” ifadelerini kullandı.

CHP'deki para kulesi trafiğinde yeni gelişme: Parayı kimin getirdiği belli... Haberi Görüntüle

CHP VE ESAD YILLARDIR AKTİF OLARAK GÖRÜŞÜYORLAR

CHP’nin yıllardır Esad yönetimi ile aktif bir görüşme kanalı olduğunu hatırlatan Suriyeli gazeteci Kassargian “Bu amaçla oluşturulan bir komisyon var. Bu ara bulucu mekanizma her iki tarafın hassasiyetlerini gözeten adımlar atıyor. Şam’a bir yandan ‘Erdoğan’ın günleri sayılı’ mesajı verilirken diğer yandan seçim öncesi kendi adaylarını Esad ile görüştürme çabası yürütüyorlar” şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading