• G.ALTIN

    4.076,55

  • DOLAR

    38,1523

  • EURO

    43,5134

  • BIST 100

    9.396,02

  • BITCOIN

    $84.700

CHP'de torpil furyasına yenisi eklendi! Özgür Özel'den basın danışmanının eşine jest: Müdürlük hediye etti!

CHP'de torpil furyasına yenisi eklendi! Özgür Özel'den basın danışmanının eşine jest: Müdürlük hediye etti!

CHP'de torpil furyasının zincirine yeni bir halka daha eklendi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in basın danışmanının eşine Çankaya'daki Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi müdürlüğünü hediye ettiği ortaya çıktı.

Yolsuzluk, terör, rüşvet, torpil soruşturmalarıyla gündemden düşmeyen CHP'de skandallar bitmek bilmiyor. Son olarak Özgür Özel'in basın danışmanının eşine geçtiği torpil geçtiği öğrenildi. 

BASIN DANIŞMANININ EŞİNE 'ÖZEL' JEST

ÖGÜR Özel'in basın danışmanı Şevket Yaman'ın eşi Şebnem Yaman'ın referans olarak Özgür Özel'i gösterilerek Çankaya Belediyesi Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi'ne atandığı ortaya çıktı. 

Özgür Özel, geçen sene Şebnem Yaman'ı "junior danışman" olarak Türkiye Belediyeler Birliği'ne de aldırmaya çalışmış, söz konusu skandal basına sızınca geri adım atmak zorunda kalmıştı.

TBB'YE TORPİL LİSTESİ GÖNDERİLDİ 

Bu olay CHP içerisindeki torpil söylentilerinde ilk değil.  Geçen sene, tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun başkan seçildiği Türkiye Belediyeler Birliği'nin (TBB) yeni yapılanmasına CHP'nin torpil girişimi damga vurmuş, yeni yönetimin seçilmesiyle yeni bir personel ekibi için düğmeye basılmış ve bu kapsamda CHP tarafından TBB'ye bir torpil listesi gönderildiği ortaya çıkmıştı.

BASIN DANIŞMANININ EŞİNE İLK TORPİLİ DEĞİL 

Söz konusu listede CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın ve ABB Başkanı Mansur Yavaş da dahil olmak üzere CHP'li birçok ismin kendi eş, dost ve yakınlarına referans olduğu görülmüştü. Basına sızan torpil listesinde Özgür Özel'in, Şebnem Yaman için bir kez daha referans olduğu görüldü.

Listede başvuru yapan isimlerin yanında yazılar ve referanslar da yer alırken, Şebnem Yaman için, "Genel Başkanımızın basın danışmanının eşi, kurumsal iletişim ekibinde junior yetiştirilmek üzere ekibe katılabilir" notu yazılmıştı. 

Avatar
Zehra EVCİL