Yandex Metrica

CHP'de soğuk savaş! Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu birbirini yalanladı

CHP'de soğuk savaş! Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu birbirini yalanladı

CHP'deki iç savaş İstanbul'da yaşanan kar esaretiyle birlikte ortaya çıktı. İmamoğlu, Kılıçdaroğlu için 'Benim hangi yemeği yediğimi niye takip etsin' demişti. Kılıçdaroğlu ise 'Haberim vardı. Dozerin başında mı duracaktı?' diyerek İmamoğlu'nu yalanladı.

Gündem

23.01.2024, 18:45

İstanbul'da geçtiğimiz günlerde yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilemiş insanlar saatlerce yollarda mahsur kalmıştı. CHP'li İBB'in Başkanı İmamoğlu, Meteoroloji2nin günler öncesinden yaptığı uyarılara rağmen yeterli tedbiri almamış ve karla mücadelede sınıfta kalmıştı.

İstanbulluların çile çektiği saatlerde İstanbul'da balık restoranında İngiliz büyükelçiyle rakı-balık keyfi yaparken görüntüsü çıkan İmamoğlu'na sosyal medyadan büyük tepki gelmişti. CHP'liler ve ülkeyi sallayan fotoğra için 'yalan' demişti ancak İmamoğlu, saatler sonra fotoğrafı doğrulamıştı.

İstanbul boşaldı diyenler... Megakent kilitlendi! İstanbul'da hem insan ve araç seli İstanbul boşaldı diyenler... Megakent kilitlendi! İstanbul'da hem insan ve araç... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU: HABERİM VAR DOZERİN BAŞINDA MI DURACAKTI?

TV100 kanalında katıldığı programda konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'nun İstanbul'da kar esareti yaşanırken İngiliz büyükelçi Dominick Chilcott ile balık yemesine ilişkin "Ekrem Bey'in Büyükelçi ile yediği yemekten elbette haberim var, kaldı ki gidip dozerin başında mı duracaktı? Hayır, yönetecekti orayı. Zaten çok iyi bir yönetim sergiliyor" şeklinde açıklama yaptı.

İkinci kez ertelenmişti! Özgür Özel'in Filistin ziyareti neden ertelendi? İşte gerçek nedeni... İkinci kez ertelenmişti! Özgür Özel'in Filistin ziyareti neden ertelendi? İşte... Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU: BENİM HANGİ YEMEĞİ YEDİĞİMİ KİM NİYE TAKİP ETSİN

İmamoğlu ise Türkiye'nin gündemine yerleşen ve siyasetin bir numaralı konusu haline gelen olay fotoğraf için "Benim yediğim yemekten genel başkanımın ne haberi olacak. Genel başkanımızın işi başından aşkın bizim işimiz başımızdan aşkın." diyerek Kılıçdaroğlu'nun haberi olmadığını söylemişti. 

Gaziantep'e havan mermisi düştü Gaziantep'e havan mermisi düştü Haberi Görüntüle

İKİLİ ARASINDA SOĞUK SAVAŞ

Hatırlanacağı gibi İmamoğlu'nun balıkçıdaki fotoğraflarının Kılıçdaroğlu'nun ekibi tarafından servis edildiği iddiaları ortaya atılmıştı. CHP Gençlik Kolları da Kılıçdaroğlu'nun 100 bin liralık otel odasında kaldığı görüntüleri ifşa etmişti. Peş peşe yaşanan bu gelişmeler CHP'de İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu arasında soğuk savaş olduğuna yönelik yorumlara yol açmıştı.

ÖGG sınavı sonuçları ne zaman açıklanır 2024? Özel Güvenlik 108. dönem sınav sonuçları nereden öğrenilir? ÖGG sınavı sonuçları ne zaman açıklanır 2024? Özel Güvenlik 108.... Haberi Görüntüle

ELİTAŞ: KILIÇDAROĞLU'NUN İNTİKAMI OLABİLİR

İmamoğlu'nun rakı-balık keyfi yapması önceki gün TBMM’de milletvekilleri arasında tartışmaya neden oldu. Sözlerine devam eden Mustafa Elitaş, İmamoğlu'nun fotoğrafı kimin yayınladığını bildiğini söylediğini belirterek, "Eğer bu kişi Cumhur İttifakı'ndan herhangi biri olsaydı sizin trolleriniz ve Sayın İmamoğlu'nun bütün yandaşları 'Vay efendim, Cumhur İttifakı -böyle böyle- benim sosyal hayatımla ilgili bir şeyi paylaştı' diye ifade edebilirlerdi. Bakın değerli milletvekilleri, üç hafta önce veya dört hafta önce Sayın İmamoğlu'nun sosyal medyada paylaştığı bir şey var. Yürüyen merdivene ters binen, yürüyen merdivende ters giden bir kedi paylaşımı var. Bugün 'Yürüyen merdivende ters giden kimdir ki' diye sorduğunuzda ilk akla gelen Sayın Kılıçdaroğlu'nun yürüyen merdivende ters gitmesidir, bundan başka var mı? Diyorlar ki 'Bak Kılıçdaroğlu, sen ters biniyorsun, bir de kedi ters biniyor.' Sayın İmamoğlu'nun balıkçıdaki görüntüsünü yayınlayan kim? İmamoğlu 'Ben biliyorum' diyor. Eğer o bildiği Cumhur İttifakı'ndan herhangi biri olsaydı muhakkak açıklardı, siz de üstüne giderdiniz. Açıklayamadığına göre demek ki ters binen kedi ile ters binen Kılıçdaroğlu'nun intikamı olmuş olabilir, bunu önce kendi içinizde arayın" ifadelerini kullanmıştı.

Kuzey Irak operasyonu korku saldı! PKK'nın yayın organından Irak'a küstah çağrı: Türkiye'ye karşı tutum alın! Kuzey Irak operasyonu korku saldı! PKK'nın yayın organından Irak'a küstah... Haberi Görüntüle

TANJU ÖZCAN: EMPERYALİSTLERİN UŞAKLIĞINI YAPMAM

Irkçı açıklamalarıyla hafızalarda yer edinen CHP Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Amerika'nın dost olamayacağını ve kendisinin emperyalistlerin uşaklığını yapmayacağını belirterek, ''Kimin kiminle görüşeceğine ben karar veremem. Bu ülke üzerine emperyal planlar kuran, 12 Eylül'ü gerçekleştiren, 15 Temmuz darbe girişimini gerçekleştiren, PKK denilen terör örgütünü kuran ve hala yardım etmeye devam eden, FETÖ terör örgütünü kuran, şimdi de sığınmacı istilasıyla ülkeyi karıştırmaya çalışan Amerika; bu taktiklerinden vazgeçmediği sürece benim kapımdan bir tek Amerikalı yetkili giremez. Ben dönmem yolumdan, dönen dönsün. İsteyen Amerikalılarla kol kola girsin, isteyen İngilizlerle kol kola girsin.'' şeklinde açıklama yapmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading