Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

CHP'de rüşvet skandalı sonrası ortalık fena karıştı: Ekibini de al git

CHP'de rüşvet skandalı sonrası ortalık fena karıştı: Ekibini de al git

CHP'li Bilecik Belediyesinde yaşanan rüşvet skandalı sonrası parti içerisinde rahatsızlık duyan bir isim var. CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu, Semih Şahin ve ekibinin partiden gitmesini istiyor.

Gündem

23.01.2024, 18:47

Bilecik Belediye Başkanı CHP'li Semih Şahin'in İstanbul'dan özel olarak getirip danışmanı yaparak, belediye şirketi KAYI A.Ş.'ye Yönetim Kurulu Başkanı olarak atadığı Selçuk Erdağı'nın bir müteahhitten 200 bin dolar rüşvet alırken suçüstü yakalanmasının ardından tutuklandı. Rüşvet skandalının yankıları devam ederken Türkiye'yi sarsan olayla ilgili skandallar bitmek bilmiyor. Skandal olayın ardından ne CHP Genel Merkezi ne de il Başkanlığı herhangi bir adım atmadı. Aksine CHP Genel Merkezi ne de il Başkanlığı herhangi bir adım atmadı.

1 Nisan resmi tatil mi, seçim sonrası okul var mı?... Haberi Görüntüle

RÜŞVETE KARŞI ÇIKAN TEK İSİM

Sabah gazetesinin haberine göre; Birçok insanın aksine bu açıklamalara tek katılmayan isim Bilecik'teki ilçelerin bağlı bulunduğu CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu oldu. İl Binasında yapılan ilk basın açıklamasında tavır ve davranışlarıyla rüşvete karşı net bir tavır sergileyen Berna Pamukçu, yaşanan skandala karşı ilk somut adımı atan isim oldu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Belçika'da PKK'lıların saldırısında yaralanan Türk gencine telefon Haberi Görüntüle

EKİBİNİ DE AL GİT

"Ne yazık ki bu durum Bilecik Belediyesinde yaşandı. Çok üzgünüz ama Rüşvetin partisi olmaz" diyen berna Pamukçu'nun, geçtiğimiz günlerde topladığı İlçe Yönetimi, CHP'li Başkan Semih Şahin'in ihracı yönünde karar aldı. B ununla yetinmeyen Berna Pamukjçu, Semih Şahin'in göreve geldikten sonra İstanbul'dan getirttiği ve kentte İstanbul ekibi olarak nam salan ekibin de belediyeden ilişiğinin kesilmesini istedi. Alınan karar CHP Genel Merkezine gönderildi.

Kabine toplantısı yarın mı, ne zaman? Kabine toplantısı hangi tarihte... Haberi Görüntüle

İSTİFA AÇIKLAMASI

CHP üyesi Zeki Yaşar da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı; "Bilecik belediyesinde dönen rüşvet çarkından, başını kuma saklayanlardan, kapalı kapılarda gizli pazarlıklar yapıp rüşvet alanlardan utanmıyorum. Üyesi olduğum CHP'den bu gün itibariyle istifa ettim" 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading