Yandex Metrica

DOLAR

32.56

%0.18 expand_less

EURO

34.85

%0.61 expand_less

ALTIN

2417.80

%-0.5 expand_more

BIST

9645.02

%0 expand_less

BTC ($)

66165.02

%-0.5 expand_more

CHP'de kılıçlar çekildi! Kemal Kılıçdaroğlu bugün 'patron benim' diyecek

CHP'de kılıçlar çekildi! Kemal Kılıçdaroğlu bugün 'patron benim' diyecek

Ekrem İmamoğlu ve Meral Akşener'in, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan gizli olarak yaptığı Saraçhane şovu, bugün CHP Grup Toplantısı'nın ana gündem maddesi olacak. Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'nun adaylığını tartışma kapsamından çıkartacak.

Gündem

23.01.2024, 20:12

6'lı masanın üyelerinden biri olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Ekrem İmamoğlu ile birlikte yaptığı Saraçhane Şovu, Kemal Kılıçdaroğlu tarafından tepkiyle karşılandı. 

Cumhurbaşkanı adayı olmak istediğini her fırsatta örtülü olarak dile getiren Ekrem İmamoğlu'nun adaylık ihtimali, bugün CHP Grup Toplantısı'nda tartışma konusu olmaktan çıkacak. 

Zehir tacirlerine geçit yok! Narkoçelik-13 operasyonuyla 194 şüpheli yakalandı! Zehir tacirlerine geçit yok! Narkoçelik-13 operasyonuyla 194 şüpheli yakalandı! Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU'NA 'TOPLANTIYA GEL' ÇAĞRISI

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, dün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu partisinin bugünkü toplantısına davet etmişti.

Davetin yeni bir tartışmayı beraberinde mi getireceği merak konusu olurken Sabah Gazetesi yazarı Mahmut Övür, Kılıçdaroğlu'nun İmamoğlu'na yönelik davetinin Saraçhane'ye bir cevap olabileceğini söyledi.

Oosterwolde sezonu kapattı mı? Oosterwolde GS maçında oynayacak mı? Oosterwolde sezonu kapattı mı? Oosterwolde GS maçında oynayacak mı? Haberi Görüntüle

İLK DEFA ÇAĞIRIYOR

Övür, "İmamoğlu'nu ilk defa gruba çağırıyor. Siyasi açıdan bir krılma noktası diyebiliriz. Orta yol bulacak bir kavga, gerilim olmayacak. Ancak şunu söyleme ihtimalini yüksek görüyorum: 'Gel bakalım Ekrem' diyebilir. Muharrem İnce'ye yaptığı gibi yapabilir." şeklinde konuştu.

Bu yöntem ile dişleriniz bembeyaz olacak! Kahverengi lekeleri tek seferde temizliyor Bu yöntem ile dişleriniz bembeyaz olacak! Kahverengi lekeleri tek seferde... Haberi Görüntüle

SARAÇHANE RÖVANŞI

Bunun bir rövanş almak anlamına geldiğini belirten Övür, "Kendi sosyolojisi ya da kamuoyu açısından Saraçhane'ye bir cevap olabilir. Gel bakalım Ekrem derse enteresan olabilir." dedi.

Bayramın acı yüzü: 8 gününde 4 bin 998 trafik kazası! Onlarca kişi hayatını kaybetti Bayramın acı yüzü: 8 gününde 4 bin 998 trafik kazası!... Haberi Görüntüle

"RENK VERMİYOR"

Mahmut Övür sözlerini şöyle sürdürdü: "Kemal Beyi hem İYİ Parti hem de küreselciler hafife alıyorlar. Kemal Bey, küreselcilerin kendisini çizdiğini unutmayacak diye düşünüyorum. Kılıçdaroğlu 12 yıldır CHP'nin başında. Siyaset mühdensiliği açısından uzman isimlerden biri. Ama siyaset üretemiyor. Renk vermiyor. Kemal Beyin yüzünde hiç bir zaman renk bulamazsınız ama elleri çok önemli. Ellerinde sürekli bir harekat vardır. Eğer o hareket hızlı bir hareket ise içinden geçen sert bir şeyler vardır. Bu nedenle Kılıçdaroğlu'nun ellerine dikkat ediyorum."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading