Yandex Metrica

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek Ülke Tv muhabirinin üzerine yürüdü

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek Ülke Tv muhabirinin üzerine yürüdü

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, bölgede yangınları söndürmek için helikopter olmadığını iddia ederken Ülke TV ekibi kendisine itiraz etti. Bunun üzerine Zeybek ve şoförü muhabirin üzerine yürüdü.

Gündem

23.01.2024, 21:58

CHP’li Antalya Milletvekili Rafet Zeybek’in yangın bölgesinde helikopter bulunmadığını iddia ederken, bu durumu ortaya çıkaran ÜLKE TV ekibine saldırdı.

 Gerçekleri hazmedemeyip basın mensuplarına ağır hakarette bulunan Zeybek, şoförüyle birlikte basın emekçilerinin üzerine yürüdü.

2024 Bursluluk sınavı ne zaman? İOKBS sınav yerleri açıklandı mı? 2024 Bursluluk sınavı ne zaman? İOKBS sınav yerleri açıklandı mı? Haberi Görüntüle

“MİLLETİN VEKİLİ BASIN MENSUPLARINA NASIL BÖYLE DAVRANIR?”

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabı üzerinden konuya ilişkin açıklama yaparak, “Milletin vekilliğini yapması gereken bir kişi nasıl olur da bu zor günlerde kamuoyunu bilgilendirmek ve dezenformasyonla mücadele etmek için sahada çalışan basın mensuplarına böyle davranır? Hem de bir kadına; aklım almıyor! Haklı mücadelenizde yanınızdayız ulketv” ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading