Yandex Metrica
SON DAKİKA
CHP adayını bir kez daha ilan etti! 'Kılıçdaroğlu'ndan başka seçeneğimiz yok'

CHP adayını bir kez daha ilan etti! 'Kılıçdaroğlu'ndan başka seçeneğimiz yok'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Başdanışmanı Erdoğan Toprak'tan Cumhurbaşkanı adaylığına ilişkin açıklama geldi. Toprak yaptığı açıklamada, tek seçeneklerinin Kılıçdaroğlu olduğunu belirterek, 'Bunun dışında başka bir kararımız yok' dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:21

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Başdanışmanı Erdoğan Toprak, cumhurbaşkanı adaylarının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu bundan başka seçenek düşünmediklerini belirtti. 

Bülent Cihantimur tutuklandı mı? Eylem Tok'un doktor eşi gözaltına alındı... Haberi Görüntüle

KARARIMIZ NET 

Toprak, Altılı masanın adayı henüz belli değilken kararlarının net olduğunu belirtti. Toprak, "Kararımız net, adayımız Kılıçdaroğlu. Bunun dışında da bir kararımız yok." dedi.

Diğer yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimin 14 Mayıs'ta olacağını ilan etmesine rağmen seçim tarihi açıklanınca adaylarını açıklayacaklarını söyleyen Altılı masadan ses çıkmadı. 

Bakan Yerlikaya duyurdu! Çetinler suç örgütü çökertildi: 100'den fazla şüpheli... Haberi Görüntüle

10 TOPLANTI YAPTILAR ADAY HALA YOK 

Altılı masa daha önce 10 toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantılarda yazı fontları, satır boşlukları, kenar aralıkları, kullanılacak dil gibi konular belirlendi. Toplantıda bir türlü adaylık konusunun görüşülmemesi vatandaşın tepkisini çekti. Masa 11'inci toplantısında adayları görüşecek. Gelen kulis bilgileri bu yönde. Masanın adayının Şubat sonunda açıklanması bekleniyor.

Optimar duyurdu: Hatay'da hangi parti önde? Hatay'ı Mehmet Öntürk mü... Haberi Görüntüle

İYİ PARTİ KILIÇDAROĞLU'NUN ADAYLIĞINI ONAYLAMIYOR 

Masanın ikinci büyük partisi olan İYİ Parti ise Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı mesafeli olduklarını gizlemekte sakınca görmüyor. Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş isimlerinin adaylığını istiyor. Kılıçdaroğlu da, bu iki ismi veto ediyor. Kılıçdaroğlu, Akşener'i, 'İç işlerimize karışma' diyerek uyarmıştı.

Demokrat Partive Saadet Partisi, Kılıçdaroğlu'na tam destek verirken, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi'nin net bir tavrı bulunmuyor. HDP de, Kılıçdaroğlu'nun adaylığını destekliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading