Yandex Metrica
SON DAKİKA
CHP 15 Temmuz'un yıldönümü öncesi FETÖ'cülerle bir arada!

CHP 15 Temmuz'un yıldönümü öncesi FETÖ'cülerle bir arada!

CHP, 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünden sadece bir hafta önce KHK ile ihraç edilen FETÖ'cülerle bir araya geldi. Dikkat çekici olan bu görüşmenin FETÖ firarisi Emre Uslu'nun KHK ile ihraç edilen terör örgütü mensuplarına devlete karşı organize olma çağrısında bulunmasıyla eş zamanlı gerçekleşmesi.

Gündem

23.01.2024, 17:38

15 Temmuz Hain Darbe Girişimi’nin 5. yıldönümünden sadece birkaç gün önce dikkat çekici bir toplantı yaptı. 

CHP Genel Başkan Yardımcıları Gülizar Biçer Karaca ve Yüksel Taşkın, İstanbul’da KHK ile kamudan uzaklaştırılan FETÖ'cülerle bir araya geldi. 

Trollere verilen talimat Whatsapp yazışmalarında! Mansur Yavaş'ın ekibi Turgut Altınoku... Haberi Görüntüle

'BİR ŞEYDEN UMUTLUYUZ' 

İzmir ve Adana'dan sonra yapılan üçüncü KHK toplantısında, CHP’li Karaca tepki çekecek açıklamalar yaptı. Bütün KHK’lılara CHP iktidarında “dosyaları yeniden ele alma” sözü veren CHP Genel Başkan Yardımcısı Karaca yargısal süreçleri kenara attı, iktidar olmaları halinde konunun siyasi kararla sonuca bağlanacağını söyledi. Tepki çekecek o ifadeler şöyle: 

''Tamamen siyasi bir kararla bu karar çözülecek. Bu hak mücadelesi başarıya kavuşacak. O zaman ne yapmalıyız? Bizler, siyasiler ve hak mücadelesi veren değerli katılımcılar hep birlikte bu sesi yükseltecek ve size sivil ölümü layık gören, sivil ölüme mahkum eden anlayışın siyaseten çözüm mecrasına getirmeye sağlayacağız. Çok mu umutluyuz? Hayır, umutlu değiliz. Biz bir şeyden umutluyuz.(...) Sayın Genel Başkanımızın her platformda ifade ettiği gibi CHP ilk seçimde iktidar olacak. Bunu hep birlikte görüyoruz. Sadece biz görmüyoruz, sahada yaptığımız çalışmalarla yurttaşlarımızın bize olan ilgisi ve söylemleriyle de görüyoruz.''

Yargı dizisinin Tuğçe'si Merve Ateş nereli, kimdir? Merve Ateş kaç... Haberi Görüntüle

FETÖ'CÜ USLU KHK'LILARI MÜCADELEYE ÇAĞIRMIŞTI

Toplantının ve yapılan açıklamaların zamanlaması dikkat çekici. 15 Temmuz'dan hemen önce. Ancak dikkat çekici olan bir başka nokta daha var. O da firari FETÖ'cülerden son dönemde gelen KHK açıklamaları.

Son açıklamanın sahibi FETÖ firarisi Emre Uslu. Uslu kısa süre önce 677 sayılı KHK ile ihraç edilen terör örgütü mensuplarının sosyal medya üzerinden devlete karşı organize olma çağrısında bulunmuştu. K

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading