Yandex Metrica
SON DAKİKA
CHP 15 Temmuz'u makasladı! FETÖ'nün hoşuna gitmeyen ifadeler Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından çıkarıldı

CHP 15 Temmuz'u makasladı! FETÖ'nün hoşuna gitmeyen ifadeler Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından çıkarıldı

Darbeci hainlere 'FETÖ' demekten ısrarla kaçınan Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısında örgütün hoşuna gitmeyen ifadeler kullanınca sansüre uğradı.

Gündem

23.01.2024, 19:39

15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde bile 'FETÖ' kelimesini kullanmaktan ısrarla kaçınan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fetullahçı teröristlere 'darbeci' dediği konuşmasını da montajlayıp sildirdi. Örgüt karşısında büyük bir korku içerisinde bulunduğu gözlenen Kılıçdaroğlu'nun bunu neden yaptığı bilinmiyor. 

'Surre Alayları: İstanbul’dan Haremeyn’e Kutsal Yolculuk' sergisi 19 Mart Salı... Haberi Görüntüle

İŞTE O SKANDAL MAKAS

Sosyal medyayı sallayan skandal şöyle gelişti: Kılıçdaroğlu 2 Kasım 2021 tarihli CHP Grup Toplantısındaki konuşmasında 15 Temmuz darbe girişiminden ve darbecilere karşı hep birlikte mücadele verildiğinden bahsetti.

CHP Lideri konuşmasında şu ifadeleri kullandı: 

"Sorunlarımız var ama bütün sorunlarımızın kaynağını adaletsizlik oluşturuyor. Adaletsizlik... Bir ülkede adalet yoksa sağlıklı ve tutarlı bir devlet yönetimi yoktur. 15 Temmuz darbe girişimi oldu. Hep beraber mücadele ettik. Hep birlikte yaptık. Mücadele ettik. Darbecilere karşı çıkıldı. Parlamentoda özel toplantılar yapıldı. İktidarı ve muhalefeti beraber oldu. Ama birileri 15 Temmuz'u Allah'ın bir lütfu olarak kabul edip milletin ensesinde boza pişirmeye başladı."

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir'in ilk önceliği: Kentsel dönüşüm! Haberi Görüntüle

MONTAJDA O KISIM UÇURULDU

Kılıçdaroğlu'nun bu ifadeleri, CHP'nin Youtube kanalına yüklenirken makaslandı. Fetullahçı Terör Örgütü hakkında yine FETÖ ifadesini kullanmayan Kılıçdaroğlu, en azından 15 Temmuz'un bir darbe girişimi olduğundan ve 'darbecilere karşı hep birlikte mücadele edildiğinden' bahsetmişti. Sözkonusu cümleler Youtube'da makaslatarak yayınlayan Kılıçdaroğlu, hainler hakkında artık 'darbeci' ifadesini de kullanmayacağını ilan etmiş oldu. 

CHP Lideri, 15 Temmuz darbe girişimine katılmış eski askeri öğrenci Furkan Çetinkaya ile annesi Melek Çetinkaya'yı geçtiğimiz günlerde makamında ağırlamış, onları bağrına basmıştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading