Yandex Metrica

Çevre Bakanı Özhaseki, ilk toplantısını gerçekleştirdi! Öncelik deprem bölgesi

Çevre Bakanı Özhaseki, ilk toplantısını gerçekleştirdi! Öncelik deprem bölgesi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Bakan Yardımcıları ve genel müdürler ile ilk toplantısını gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıda öncelikli hedefin afet bölgesindeki konutlar olduğu ifade edildi.

Gündem

23.01.2024, 20:59

Murat Kurum'dan koltuğu devaraln Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki çalışmalara hemen başladı. Bakan yardımcıları ve genel müdürlerle birlikte ilk toplantısını gerçekleştiren Özhaseki öncelikli hedeflerini belirledi. 

Düzce'de radar cezaları iptal mi edildi? Selektörle radar uyarısı yapanlara kesilen ceza iptal mi oldu? Düzce'de radar cezaları iptal mi edildi? Selektörle radar uyarısı yapanlara... Haberi Görüntüle

ÖNCELİK DEPREM BÖLGESİNDE

Bakan Özhaseki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bakanlık sürecindeki ilk toplantıyı gerçekleştirdiklerini belirterek, "Bakan yardımcılarımız ve genel müdürlerimiz ile birlikte 'bismillah' diyerek ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Önceliğimiz elbette afet bölgesindeki çalışmalar. İnşallah afet bölgesindeki konutları vatandaşlarımıza hızlıca teslim edeceğiz ve bütün mesai arkadaşlarımızla birlikte şehirlerimize değer katacak projeleri hayata geçireceğiz" dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading