Yandex Metrica

Çaykur çaya zam yaptı! Gimsa Marketler Zinciri eski fiyattan aldığı bütün çayları raflardan toplattı

Gimsa zincir marketi soygun mu yapıyor? Çaykur, çaya ortalama yüzde 43,71 oranında zam yaptı. Çaya zam geldiğini haber alan Ankara'da bir market zinciri eski fiyattan aldıkları raftaki çayları telaşla topladı.

Gündem

17.03.2024, 07:02

Tedarik zincirindeki aksama sonucu küresel enflasyon artarken, Türkiye de payına düşeni almıştı.

İngiltere'deki süpermarketler enflasyonu artıran ve önemli etken olan temel gıda fiyatlarını sabitlemişti. Türkiye ise temel gıdada başat 20 ürünü sabitlemek için çalışmaları sürdürüyor.

Arkadaş edinmek ömrü uzatıyor: Uzun ömür avcısından altı öneri! Daha uzun ve sağlıklı nasıl yaşanır? Arkadaş edinmek ömrü uzatıyor: Uzun ömür avcısından altı öneri! Daha... Haberi Görüntüle

GİMSA MARKETLER ZİNCİRİ'NDE SKANDAL GÖRÜNTÜLER

Vurguncu market zincirleri ise vatandaşları umursamadan soyguna devam ediyor.

Son olarak Ankara'da bulunan Gimsa Marketler Zinciri, Çaykur'un çaya yaptığı 43,71'lik zam sonrası eski fiyattan aldığı bütün çayları market reyonlarından toplattığı görüntülendi.

Şevval Sam'ın sevgilisi Cem Topçuoğlu kimdir? Şevval Şam'ın yeni sevgilisi kim? Şevval Sam'ın sevgilisi Cem Topçuoğlu kimdir? Şevval Şam'ın yeni sevgilisi... Haberi Görüntüle

"RESMİNİ ÇEKİP ATALIM"

Cep telefonuyla çekilen kamera görüntüsünde bir market personeli reyonlarda bulunan çay paketlerini alelacele topladı.

Müşterilerin, "Kaldırıyorlar piyasadan. Resmini çekip atalım. Yüzde 43 zam geliyor. O yüzden kaldırıyorlar" dediği duyuluyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading