Yandex Metrica
SON DAKİKA
Çavuşoğlu'ndan 'Ermenistan ile normalleşme' açıklaması

Çavuşoğlu'ndan 'Ermenistan ile normalleşme' açıklaması

Son dakika haberi... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ermenistan ile normalleşme adımları çerçevesinde karşılıklı temsilciler atanacağını söyledi. Bunun yanı sıra Bakan Çavuşoğlu, Erivan'a charter uçuşlarının da başlatılacağını belirtti.

Gündem

23.01.2024, 18:27

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, TBMM'de Bütçe Görüşmeleri'nde konuştu.

Çavuşoğlu'nun konuşmasından öne çıkan başlıklar şu şekilde:

"Ermenistan ile normalleşme adımları çerçevesinde karşılıklı temsilciler atayacağız. Ermenistan'ın başkenti Erivan'a charter uçuşlarını başlatacağız.

Deprem uzmanlarından İstanbul için peş peşe uyarılar! İşte en riskli... Haberi Görüntüle

"LİBYA'DAN HEYET GELECEK"

Libya’da barış ve istikrarın anahtarı olmaya devam ediyoruz. Seçimler öncesi tüm taraflarla temas halindeyiz. Yarın Libya Meclis Başkan Vekili’nin başkanlığında karma bir Meclis heyeti ülkemize gelecek.

Altın kıtlığı yaşanacak! Gram altından sonra Cumhuriyet altın da tehlikede!... Haberi Görüntüle

DİPLOMASİ TRAFİĞİ DEVAM EDİYOR

Haftaya Pakistan’da Afganistan konulu İİT Olağanüstü Dışişleri Bakanları toplantısına katılacağız. İran, Irak, Yemen, Lübnan, Etiyopya, Sudan, Somali dosyalarında yoğun diplomasi trafiğimiz devam ediyor.

"KITA SAHANLIĞIMIZA GELEN GEMİLERİ ENGELLEDİK"

Bu yıl, Yunanistan ve Rum kesimi tam 6 kez kıta sahanlığımıza üçüncü ülke bayraklı araştırma gemilerini göndermeye çalıştı. İlgili ülkeler nezdindeki girişimlerimiz ve Silahlı Kuvvetlerimizin sahadaki mevcudiyetiyle hepsini engelledik.

22 Mart Cuma Van'da okullar tatil mi ilan edildi? Yarın... Haberi Görüntüle

AFRİKA İLE YENİ BİR DÖNEME GİRİLİYOR

Afrika, Asya ve Latin Amerika’yla ilişkilerimizde de önemli adımlar atmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki haftasonu Sayın Cumhurbaşkanımızın evsahipliğinde gerçekleştireceğimiz Üçüncü Türkiye-Afrika Ortaklığı Zirvesi’yle, Afrika’yla ilişkilerimizde yeni bir döneme giriyoruz. Liderlerin katılacağı Zirve öncesi, Dışişleri, Eğitim, Sağlık ve Tarım Bakanları toplantısı da gerçekleştirilecek. 20 lider 80 bakan geliyor.

İşsizlik rakamları açıklandı! Son 10 yılın en düşük seviyesi Haberi Görüntüle

"43 ÜLKEDE FETÖ İLTİSAKLI OKULLARIN FAALİYETLERİ TAMAMEN VEYA KISMEN SONA ERDİ"

Maarif Vakfı’yla çalışmalarımız neticesinde, 43 ülkede FETÖ iltisaklı okulların faaliyetleri tamamen veya kısmen sona erdi. DEAŞ ve yabancı terörist savaşçılarla mücadelemizi uluslararası işbirliği kapsamında aralıksız sürdürüyoruz. "

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading