Yandex Metrica

Çavuşoğlu: İsveç ve Finlandiya PKK ve YPG'ye destek veriyor

Son dakika haberine göre, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğini başvurusunu değerlendiren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Bu iki ülke PKK ve YPG'ye açık bir şekilde destek vermektedir. Bunlar terör örgütüdür" dedi.

Gündem

23.01.2024, 19:16

Finlandiya Cumhurbaşkanı Sauli Niinistö ve Başbakan Sanna Marin'in, Finlandiya'nın gecikmeden NATO üyeliğine başvurması gerektiğini söylemesinin ardından İsveç'in de pazartesi günü bu yönde karar vereceği iddia edildi.

Devir teslim töreninde kavga çıktı! YRP'li başkan MHP'li vekile küfretti Devir teslim töreninde kavga çıktı! YRP'li başkan MHP'li vekile küfretti Haberi Görüntüle

"PKK'YA AÇIK DESTEK VERİYORLAR"

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, NATO'ya katılım talep eden İsveç ve Finlandiya'ya ilişkin açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, "Bu iki ülke, PKK ve YPG'ye açık bir şekilde destek vermektedir. Bunlar terör örgütüdür. Müttefik olacak bir ülkenin YPG/PKK'ya destek vermemesi gerekiyor." dedi.

CHP, Baykar'a iftira atan PKK sevicisine yine destek çıktı: Serbest bırakılsın! CHP, Baykar'a iftira atan PKK sevicisine yine destek çıktı: Serbest... Haberi Görüntüle

"OLUMLU BAKMIYORUZ"

Gelişmeler sonrası dün açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Biz şu anda İsveç ve Finlandiya ile ilgili gelişmeleri takip ediyoruz ama olumlu bir düşünce içerisinde değiliz." demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading