Yandex Metrica

Çatlak var! CHP'nin ABD'li danışmanı Rifkin altılı masayı ikiye böldü

Çatlak var! CHP'nin ABD'li danışmanı Rifkin altılı masayı ikiye böldü

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD'li danışmanı Jeremy Rifkin 6'lı masayı böldü. Masanın ortaklarından Saadet P., DEVA ve Demokrat P. yabancı danışmanı olumlu görüyor. İYİ Parti ve Gelecek kulislerinde yabancı danışmanın yanlış anlaşılacağı ve yerli ekonomi düşüncesine zarar verebileceği konuşuluyor.

Gündem

23.01.2024, 20:08

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hafta sonu düzenlenen 'İkinci Yüzyıla Çağrı' tanıtım toplantısında gündeme ilişkin birçok mesaj verirken ABD'li danışmanı Jeremy Rifkin'in sanal sunumu programa damga vurdu.

Kılıçdaroğlu, kulağındaki kulaklıkla ABD'li danışmanı dinlerken toplantıya gelen birçok kişi kulaksızdı ve İngilizce olarak anlatılan projelere 'Fransız' kaldı. 'İkinci Yüzyıla Çağrı' tanıtım toplantısındaki problemler sosyal medyada eleştiri konusu olurken ABD'li danışman Jeremy Rifkin'in yerli ve mililikten uzak olması dikkat çeken diğer bir ayrıntı olarak göze çarptı. Jeremy Rifkin'in Amerika'dan Türkiye'ye gelmeye tenezzül etmeyip video konferans yoluyla toplantıya katılması da büyük tepki çekti.

Almanya eski Başbakanı Angela Merkel'in de aralarında bulunduğu birçok lidere danışmanlık yapan ABD'li danışmanı Jeremy Rifkin'i transfer eden Kılıçdaroğlu'na ortaklarından dikkatli ol iması geldi.

Meteoroloji son verileri paylaştı: İstanbul’da yağışlar devam edecek mi? Meteoroloji son verileri paylaştı: İstanbul’da yağışlar devam edecek mi? Haberi Görüntüle

ÜÇ PARTİ SICAK BAKIYOR

CHP'nin ortakları arasında yer alan, DEVA, Saadet Partisi ve Demokrat Parti, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun yeni ekonomi danışmanı Jeremy Rifkin'e olumlu bakıyor. Bu ortaklar, ABD'li danışman Rifkin'in ekonomiyi bildiği ve ülkeye faydalı olabileceği düşüncesinde.

İran İsrail geriliminde borsa bugün düşer mi? 15 Nisan'da Borsa İstanbul yükselir mi, düşer mi? İran İsrail geriliminde borsa bugün düşer mi? 15 Nisan'da Borsa... Haberi Görüntüle

YERLİ EKONOMİYE TERS

Kılıçdaroğlu'nun diğer ortakları Gelecek Partisi ve İYİ Parti ise Rifkin'in CHP'de olmasının 6'lı masa ve yerli ekonomi düşüncesine zarar vereceğini düşünüyor. Kulislerine yansıyanlara göre, bu stratejinin iyi yapılması gerektiği ifade ediliyor. Yabancı bir ismin atanmasının yerli ekonomi düşüncesine ters düşebileceği ve zarar verebileceği çekincesi konuşuluyor. 

Duygu Nebioğlu'nun ablasının babası kim? Uğur Dündar'dan flaş açıklama geldi! Duygu Nebioğlu'nun ablasının babası kim? Uğur Dündar'dan flaş açıklama geldi! Haberi Görüntüle

DAHA ÖNCE DE FİKİR AYRILIĞI YAŞANDI

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD'li danışmanı Jeremy Rifkin 6'lı masayı bölmesi sonrası akıllara daha önceki olayları getirdi. Altılı masanın ortakları, daha önce başörtüsü, zorunlu din dersi ve İstanbul Sözleşmesi gibi konularda fikir ayrılıkları yaşamıştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading