Yandex Metrica

Çarşaflı kadınlar o mekandan kovulmuştu! Asude Çay Evi’nin duvarına bakın ne yazıldı?

Çarşaflı kadınlar o mekandan kovulmuştu!  Asude Çay Evi’nin duvarına bakın ne yazıldı?

İstanbul Kuzguncuk'ta bulunan Asude Çay Evi'ne oturmak isteyen çarşaflı kadınlar, tıpkı 28 Şubat döneminde karanlık zihniyetin sözlü tacizine maruz kaldı. Arkadaşlarıyla çay evinde oturmak isteyen tesettürlü genç kadına ''Kalkın buradan, gidin! Hadi!" diye bağıran işletme sahibi tarafından kovuldular. Üsküdar Belediyesi tarafından ruhsatı iptal edilen işletmenin duvarına duvar yazısı yazıldı. Tesettürlü bir kadın tarafından “Bizi yok sayacaksınız biz daha çok var olacağız” yazıldı.

Gündem

28.03.2024, 16:54

Sosyal medyaya düşen görüntülerde arkadaşlarıyla beraber Üsküdar Kuzguncuk'ta bulunan Asude Çay Evi'ne gelen tesettürlü genç kadın, işletme sahibinin yanlarına gelip ''Kalkın buradan, gidin! Hadi!" diye bağırmasıyla mekandan kovulmuşlardı. Kısa sürede gündemde çok büyük tepkilere neden olan bu görüntülerden sonra işletme sahibi Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Büro Amirliği ekipleri Murat A. gözaltına alındı.

Patiswiss çikolata kimin, sahibi kim? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss çikolata kimin, sahibi kim? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Haberi Görüntüle

TESETTÜRLÜ BİR KADIN DUVAR YASIZI YAZDI 

Asude Çay Evi'nde yaşananlardan sonra  işletme ruhsatı belediye tarafından iptal edildi. Mekanda yaşanan görüntülerle infiale neden olan çay evinin duvarına tesettürlü bir genç tarafından “Bizi yok sayacaksınız biz daha çok var olacağız” yazıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading