Yandex Metrica
SON DAKİKA
Canlı yayında deprem oldu muhabir küçük çocuğu böyle kurtardı!

Canlı yayında deprem oldu muhabir küçük çocuğu böyle kurtardı!

Malatya'da, A Haber muhabiri canlı yayında deprem hakkında bilgi verdiği sırada peş peşe deprem meydana geldi. Binaların yıkıldığı sırada vatandaşlar koşarak uzaklaştı. Muhabir, enkazın altında kalmaktan son anda bir aileyi kurtardı.

Gündem

23.01.2024, 20:24

Türkiye peş peşe gelen depremlerle sarsıldı. Bu sabah saatlerinde Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Kahramanmaraş'ın yanı sıra 9 ilde de hissedildi. Öğle saatlerinde de yine Kahramanmaraş'ta 7.62lık bür deprem yaşandı. 

AFAD, Kahramanmaraş merkezli depremlerde 1121 can kaybı olduğunu, 7 bin 634 vatandaşın yaralandığını, 2 bin 834 binanın yıkıldığını bildirdi.

Saatler ileri ne zaman alınacak 2024? Saatler ileri alınacak mı? Haberi Görüntüle

MUHABİR, AİLEYİ ÖLÜMDEN KURTARDI

Deprem bölgesi Malatya'da canlı yayın yapan A Haber muhabiri, yıkılan bir binada bir anne ve iki çocuğunu görünce onların yardımına koştu. Muhabir enkazın altında kalmaktan son anda bir aileyi kurtardı. Muhabir, anne ve iki çocuğunu güvenli bölgeye uzaklaştırdı.

Bu görüntüler vahşet! CHP’li belediyede skandal: Bakımı yapılmayan hayvanlar katledildi... Haberi Görüntüle

CANLI YAYINDA YIKILMA SESLERİ

Öte yandan deprem devam ederken canlı yayında haberini sunan muhabir, oaly yerinde yaşananları aktarırken binalardan yıkılma sesleri gelmeye devam etti. Muhabir, kucağına aldığı küçük kızı güvenli bölgeye götürdükten sonra ''Korkma bir şey yok, geçti. Bana bak korkma, iyisin tamam mı? Geçti. Annenin yanına gel.'' dedi.

Muhabir, "Toz bulutundan dolayı hareket etmekte zorlanıyoruz. Bir kere daha uyarıda bulunalım: Yetkililerin söylediği güvenli yerlere gidin. Binalarda uzak durmayalım" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading