Canlı yayında çarpıcı görüntü! Müge Anlı'ya ölüm büyüsü mü yapıldı?

Almanya’da kaybolan Emine ve Hülya kardeşleri arayan eşleri, bir televizyon programına katıldı. Kardeşler, Bursa’da kendisine “Mehdi’nin askeriyim.” diyen bir üfürükçünün yanında çıktı. Stüdyoya gelen kardeşler, kadın hakkında itiraflarda bulundu. Kardeşlerin suçladığı Derya Gönül Aytimur isimli üfürükçü, programa bağlanıp akılalmaz iddialarda bulundu. Müge Anlı'yı “Ölüm büyüsü” yapmakla tehdit etti.
Almanya’da çocuklarının rahatsızlığı için Bursa’da bulduğu üfürükçü Derya Gönül Aydın ile bir araya gelen Emine ve Hülya kardeşler, bilet alıp üfürükçü kadının Nilüfer ilçesindeki evine geldi. Kendisinden haber alamayan iki kardeşin eşleri ise Müge Anlı’ya çıktı.
STÜDYODA ÇARPICI GÖRÜNTÜ
Gazeteci Müge Anlı'nın araştırmaları sonrası Emine ve Hülya kardeşlerin üfürükçü Derya Gönül’ün yanında olduğu öğrenildi. Çocuklarıyla birlikte üfürükçüye giden kadınlar stüdyoya gelerek yanlışlarından döndüklerini açıkladıkları sırada çarpıcı bir görüntü dikkatlerden kaçmadı.
KOLTUĞUN ARASINA BİR ŞEY KONULDU
Kendini peygamber ilan edip Müge Anlı’yı ölüm büyüsü yapmakla tehdit eden kadının, canlı yayında stüdyodaki koltukların arasına bir şey sıkıştırdığı görüldü.
