Yandex Metrica

Canan Kaftancıoğlu'nun duaya el kaldırdığı kare olay oldu

Canan Kaftancıoğlu'nun duaya el kaldırdığı kare olay oldu

Daha önce yaptığı açıklamaların yanı sıra paylaşımlarında bile milli değerleri ve Müslümanları hedef alan Canan Kaftancıoğlu'nun iftar sofrasında duaya el kaldırması "yapmacık" ve "oy için neler yapıyor" yorumların yapılmasına neden oldu.

Gündem

23.01.2024, 20:38

Seçimlere kısa bir süre kalırken partiler de çalışmalarına hız verdi ve iftar etkinlikerinde boy göstermeye başladı. Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayının Kemal Kılıçdaroğlu olarak açıklanmasının ardından etkinliklerine hız veren Altılı Masa'nın parti liderleri, Gelecek Partisi'nin ev sahipliğinde "Büyük İstanbul İftarı" etkinliğinde bir araya geldi.

Bakan Fidan, Bosna Hersekli mevkidaşı Konakovic ile görüştü: Bölgesel gelişmeler ele alındı Bakan Fidan, Bosna Hersekli mevkidaşı Konakovic ile görüştü: Bölgesel gelişmeler... Haberi Görüntüle

KAFTANCIOĞLU DA KATILDI

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun ev sahipliğindeki programa, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da katıldı.

Bugün ne sınavı var 13 Nisan Cumartesi? Bugün hangi sınav yapılacak ÖSYM? Bugün ne sınavı var 13 Nisan Cumartesi? Bugün hangi sınav... Haberi Görüntüle

DUAYA EL KALDIRDI

Ahmet Davutoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun davetlilere hitap ettiği programda  CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun duaya el kaldırdığı anlar dikkatlerden kaçmadı.

15 Nisan Adana Haluk Levent konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Portakal Çiçeği Karnavalı Haluk Levent Konseri ücretli mi, bedava mı? 15 Nisan Adana Haluk Levent konseri saat kaçta, ne zaman... Haberi Görüntüle

''OY İÇİN NELER YAPIYOR''

Laik-seküler çizgisinden ödün vermeyen ve sosyal medya hesabındaki paylaşımları ile hafızalara kazınan Canan Kaftancıoğlu'nun iftar sofrasında duaya el kaldırması "yapmacık" ve "oy için neler yapıyor" yorumların yapılmasına neden oldu.

Son dakika: MSB'den Irak ile 'Güvenlik Ortak Koordinasyon Merkezi' açıklaması Son dakika: MSB'den Irak ile 'Güvenlik Ortak Koordinasyon Merkezi' açıklaması Haberi Görüntüle

SÖZLERİ TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Hatırlanacağı gibi CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, geçtiğimiz günlerde katıldığı televizyon programında ''Ben, HDP'nin “PKK terör örgütü değildir” dediğini hiç görmedim, bilmiyorum.'' sözleriyle tartışma konusu olmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading