Yandex Metrica
SON DAKİKA
Çanakkale Zaferi'nin 108. yılında zafere yakışır dev eser! Gelibolu- Eceabat Yolu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılıyla açılıyor

Çanakkale Zaferi'nin 108. yılında zafere yakışır dev eser! Gelibolu- Eceabat Yolu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılıyla açılıyor

Çanakkale Zaferi'nin 108. yılında zafere yakışır bir ser daha Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılıyor. Çanakkale'de bölünmüş yol standardına yükseltilen Gelibolu- Eceabat yolunun 32 kilometrelik kısmı hizmete giriyor.

Gündem

23.01.2024, 20:35

Ulaşımda çağ atlayan Türkiye'ye zaferin 108. yılında anlamlı bir eser daha kazandırılıyor. Çanakkale Savaşları Gelibolu Alanı'na konforlu ulaşım sağlayacak olan Gelibolu- Eceabat yolu, bitümlü sıcak karışım kaplamalı bölünmüş yol standardında projelendirildi.

Son dakika... Dışişleri Bakanı Fidan, Katar Dışişleri Bakanı Al Sani... Haberi Görüntüle

GELİBOLU-ECEABAT YOLUNUN 32 KİLOMETRESİ BUGÜN AÇILIYOR

Çanakkale'nin ulaşım standardını yükseltecek kara yolu yatırımları kapsamında; Avrupa yakasında tarihi yarımadada ulaşımı sağlayan Gelibolu-Eceabat yolunun 32 kilometresi, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla hizmete girecek.

Bekçi alımı ne zaman, hangi tarihte olacak 2024? Bekçi olmanın... Haberi Görüntüle

PROJEDE 4 TÜP YER ALIYOR

Tamamlanan kesimde tek tüplü inşa edilen 2 bin 560 metrelik T-1 tüneli, 644 metrelik T-1A tüneli, 1355 metrelik T-2 tüneli ve 792 metrelik T-3 tüneli olmak üzere toplam 5 bin 351 metre uzunluğunda 4 adet tünel yer alıyor.

15 Mart Erdoğan Van mitingi saat kaçta, ne zaman başlayacak?... Haberi Görüntüle

BÖLÜNMÜŞ YOL STANDARDINA YÜKSELTİLDİ

Daha önce tek yol olarak hizmet veren yol, bölünmüş yol standardına yükseltilerek Havsa- Uzunköprü- Keşan- Gelibolu- Eceabat- Çanakkale koridorunu tamamlayacak.

Kendisini rahatsız eden adamı tekme tokat dövdü: Osmanlı tokadını yapıştırdım Haberi Görüntüle

TARİHİ YARIMADAYA DEV ESER

Gelibolu- Eceabat yolu ile 1915 Çanakkale Köprüsü'ne, çok sayıda şehitlik, anıt, yazıt ve siperlerin bulunduğu Türkiye'nin ve milli değerlerin dünya kamuoyuna tanıtımı açısından önem arz eden Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alanı'na hızlı, güvenli ve konforlu bağlantı sağlandı.

Melsum Erdost kaç yaşında, kimdir, instagram adresi ne? Melsum Erdost'un... Haberi Görüntüle

SEYAHAT SÜRESİ 25 DAKİKAYA DÜŞTÜ

Proje ile mevcut güzergahta 900 metre kısalırken, seyahat süresi 45 dakikadan 25 dakikaya düştü.

2024 LGS BAŞVURU EKRANI - MEB e-Okul başvuru nasıl ve... Haberi Görüntüle

YILLIK 161 MİLYON TL TASARRUF

Gelibolu- Eceabat yolu ile yıllık toplam 161 milyon TL tasarruf edilecek. Karbon emisyonu ise 4 bin 432 ton azaltılacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading