Yandex Metrica
SON DAKİKA
Can Azerbaycanlı Server Beşirli eski arabasından vazgeçmedi! O bir kardeş sembolü oldu!

Can Azerbaycanlı Server Beşirli eski arabasından vazgeçmedi! O bir kardeş sembolü oldu!

Azerbaycan'da aracının üzerine yüklediği yardım malzemeleri ile çekilen fotoğrafı gündem olan Server Beşirli'ye bir iş insanı tarafından yeni araba hediye edildi. Beşirli, "Ben bunu araba için yapmamıştım, kardeş ülke için yapmıştım" derken sembol olan aracını asla satmayacağını söyledi.

Gündem

23.01.2024, 20:28

Aracının üzerine yüklediği yardım malzemelerini Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye götürmek üzere yola çıkan Server Beşirli’nin fotoğrafı gündem olmuştu. Topladığı yardım malzemelerini Bakü’deki koordinasyon merkezine teslim eden Server Beşirli, daha sonra kuzenleri Memmedov Asker, İmamverdi Beşirli ile birlikte Adıyaman’a geldi. Türkiye-Azerbaycan İş Adamları ve Sanayiciler Birliği’nin (TÜİB) yardım ekipleri ile Türkiye’ye gelen Server Beşirli, depremzedelere yardım malzemesi dağıtarak acılarına ortak oluyor.

ABB Başkan adayı Altınok'tan taksicilere müjde: Togg detayı dikkat çekti Haberi Görüntüle

"KARDEŞ ÜLKE İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPMAK İSTEDİM"

Adıyaman’da depremzedelere yardım ettiği için gururlu olduğunu ifade eden Beşirli, “Sosyal medyada gördüm ve kardeş ülke için elimden geleni yapmak istedim. Bakü’de bulunan toplama merkezine götürmek için eşyaları arabamın üzerine yükledim. Tam 3 kez arabamla yardım malzemesi götürdüm. Orada iş insanı Hüseyin bey ile karşılaştık. Ona benim de Türkiye’ye gelmek istediğimi söyledim. Sağ olsun bizi buraya gönderdi. Burada da elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Burada erzak dağıtıyoruz, çadır kuruyoruz, ihtiyaç olan her işi yapıyoruz” dedi.

Karabük Üniversitesi'nde ne oldu? Skandal olay ne? Karabük Üniversitesi'nde neden... Haberi Görüntüle

"O BENİM ÖZEL ARABAM"

“Sağ olsun bir iş insanı araba hediye etmiş. Ben bunu araba için yapmamıştım, kardeş ülke için yapmıştım. Sağ olsunlar, Allah razı olsun. Eski arabamı çok seviyorum. Satmayı falan düşünmüyorum, istiyorlar. O benim özel arabam. O bir kardeş sembolü oldu. Ben onu hediye ederim, müzeye koyarım ama satmam” diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading