Yandex Metrica
SON DAKİKA
Can Ataklı: CHP'nin içinde bir sürü geri zekalı var

Can Ataklı: CHP'nin içinde bir sürü geri zekalı var

Geçtiğimiz günlerde Ekrem İmamoğlu hakkındaki açıklamaları ile gündeme gelen ve sık sık altılı masayı eleştiren gazeteci Can Ataklı, muhalefeti bir kez daha topa tuttu. Ataklı, CHP'nin içinde Erdoğan'ın yenebileceği aday olarak gördüğü için Kılıçdaroğlu'na 'aday ol' dediğini zanneden geri zekalılar var." dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:12

Geçtiğimiz günlerde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkındaki hapis ve siyasi yasak kararı ile ilgili ortada bir mağduriyet olmadığı, CHP Genel Başkanı'na operasyon çekildiğine yönelik açıklamaları ile gündeme gelen Can Ataklı muhalefeti bir kez daha topa tuttu. ,

Ataklı, CHP içinde birççok kişinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sadece Kemal O'nu yenebileceğini düşündüğü için Kemal Kılıçdaroğlu'na aday ol dediğini zannedenlerin "geri zekalı" olduğunu söyledi. 

Oy kullanmama cezası ne 2024? Oy kullanmazsam ne olur? Haberi Görüntüle

'CHP'NİN İÇİNDE BİR SÜRÜ GERİ ZEKALI VAR'

Youtube kanalından yayın yapan Can Ataklı, "bu CHP'nin içinde bir sürü geri zekalı var." dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti:

Hiç bana bozulmasınlar. İşte o geri zekalılar zannediyorlar ki 'Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu iterek ben onu ham yaparım ben onu yenerim. En güçsüz aday zannediyor' diye düşünüyorlar. Hakikaten buna inanan geri zekalılar var biliyor musun? Erdoğan'ın yenebileceği aday olarak gördüğü için Kılıçdaroğlu'na aday ol dediğini zanneden geri zekalılar var.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading