Yandex Metrica

ByLock'un sahibi eşcinselmiş! FETÖ'deki yakın arkadaşı böyle anlattı

ByLock'un sahibi eşcinselmiş! FETÖ'deki yakın arkadaşı böyle anlattı

ByLock'un lisans sahibi ABD vatandaşı David Keynes'in Ankara'daki FETÖ evlerinde kaldığı dönem 'eşcinsel' olduğu gerekçesiyle dışlandığı ortaya çıktı.

Gündem

23.01.2024, 19:05

FETÖ'nün şifreli haberleşme programı ByLock'un lisans sahibi olan David Keynes yargılanıyor. Türkiye'de iken ismi Alpaslan Demir olan ancak ABD'ye gittiğinde vatandaşlık alıp ismini David Keynes olarak değiştiren FETÖ üyesinin 15 yıl hapis talebiyle yargılandığı davanın duruşması İstanbul 29. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. 

Keynes'i avukatının temsil ettiği duruşmaya SEGBİS aracılığıyla görüntülü olarak bağlanarak ifade veren tanık Mehmet Candan, Keynes'in FETÖ yurtlarında bulunduğu dönem 'eşcinsel' olduğunu iddia etti. 

Ankara'da öğrenciyken Keynes'le aynı FETÖ evinde kalmadıklarını ancak ne yapıp ettiklerini birbirlerine sürekli anlattıklarını kaydeden Candan, Keynes'in askeri okullara hazırlanan öğrencilere matematik çalıştırmakla sorumlu olduğunu dile getirdi. 

Beylikdüzü-Avcılar D-100 karayolunda feci kaza: Çok sayıda ekip olay yerinde Beylikdüzü-Avcılar D-100 karayolunda feci kaza: Çok sayıda ekip olay yerinde Haberi Görüntüle

'EŞCİNSEL' DEDİLER, FETÖ'DEN DIŞLANDI

Candan'a göre FETÖ evlerinde kaldığı sırada David Keynes (Alpaslan Demir) hakkında eşcinsel olduğuna ilişkin dedikodu çıktı. Candan mahkemede şunları söyledi: "Kendisi süslenmeyi seven bir insandı. Cemaatte bilirsiniz çok dedikodu yapılır. Bu dedikodular cemaatte duyuldu, okuldan atılınca bu dedikodular yüzünden cemaat buna Ankara'da kalacak yer vermedi." 

Keynes'in Ankara'da FETÖ'den dışlanınca sinirlenerek "Ben bu kadar hizmet ettim, bana nasıl yer vermezler, İstanbul'a gidip bütün bildiklerimi anlatacağım" dediğini söyleyen Candan, daha sonra ona ABD'ye gitmesi telkininde bulunduğunu, 'bunu göndermemiz lazım, başımıza bela olacak' diye düşünen örgütün de Keynes'i ABD'ye götürdüğünü söyledi. 

Keynes'in ByLock'un hazırlanması sürecinde dahli bulunmadığını söyleyen Candan, "Bylock’la olan ilgisini ben de gazetelerde, medyada ne yazıyorsa o kadar biliyorum. Tahminimce kandırılmıştır çünkü bu şahıs kendini yönetemeyen başkalarının vesayeti altında yaşayan bir şahıstır. Bylock’un kendi üretimi olduğunu düşünmüyorum, kesinlikle kullanılmıştır" diye konuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading