Yandex Metrica
SON DAKİKA
Büyük Birlik Partisi lideri Destici'den Meral Akşener'e sert sözler: Çakma milliyetçi!

Büyük Birlik Partisi lideri Destici'den Meral Akşener'e sert sözler: Çakma milliyetçi!

Seçim çalışmalarını Pendik'te sürdüren Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, burada yaptığı konuşmada Yedili Masa'ya eleştirilerde bulundu. Destici, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğl'nun HDP ile gizli pazarlıklar yürüttüğünü dile getirerek 'Hayır, ben HDP PKK'ya özerklik konusunda, Suriye'nin kuzeyinde PKK devleti konusunda, bütün teröristleri Apo dahil, Demirtaş dahil dışarı çıkarma konusunda, bütün işten atılan PKK'lıları belediyelere işe alma konusunda söz vermedim de." ifadelerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 20:50

Cuma namazını Pendik Velibaba Camisi'nde kılan Mustafa Destici, daha sonra buradaki Veliyüddin Velibaba Hazretleri Türbesi'ni ziyaret edip dua etti.

Ziyaretin ardından Pendik Meydanı'nda kurulan platformdan vatandaşlara seslenen Destici, Anayasa Mahkemesi'ni eleştirerek HDP'nin, terör örgütü PKK'nın siyasi şubesi olarak hareket ettiğini, Anayasa Mahkemesinin ise HDP'yi kapatmayarak Hazine yardımı almasına olanak sağladığını söyledi.

Seçim görevi sorgulama nasıl yapılır? YSK sandık görevlisi sorgulama 2024:... Haberi Görüntüle

BİZ UYARDIK

Destici, "Biz o zaman uyardık. 'Bu parayı vermeyin, bu para terör örgütüne gidecek.' dedik. İşte şimdi HDP seçime girmiyor. Anayasa Mahkemesi Başkanı, üyeleri cevap ver. Para nerede? Bu milletin 650 trilyonu nerede? Kandil'de mi? Hadi alın bakayım parayı. Önce kısıtlama, tedbir koydular, daha sonra parayı HDP'nin yani PKK'nın kasasına aktardılar.'' dedi.

Bağdat'ta kritik güvenlik zirvesi! İşte Türkiye'nin Irak'a ileteceği talep Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU'NA ELEŞTİRİ

Mustafa Destici, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun HDP ziyaretini eleştirerek, "Onların desteğini istedi. Kapalı kapılar arkasında yaptı bu işleri. Hiç açıklama yapmadı. Sonra HDP'nin eski milletvekili çıktı, ne dedi? 'Ey Kılıçdaroğlu, kapalı kapılar arkasında verdiğin sözleri açıkla.' dedi. Bir tanesini o açıkladı; Terörist başı Apo ve 37 kişinin katillerinin azmettiricisi Demirtaş'ın dışarı çıkarılacağını, bütün teröristlerle birlikte serbest bırakılacağını söyledi." dedi.

Parti liderlerinin oy kullanacağı sandıklar belli oldu 2024! İşte Cumhurbaşkanı... Haberi Görüntüle

BÜTÜN TERÖRİSTLERİ DIŞARI ÇIKARMA SÖZÜ VERDİLER

Kılıçdaroğlu'nun, "Ben böyle bir söz vermedim" diyemediğini söyleyen Destici, "Eğer öyle değilse çıksın 'Hayır' desin. Kılıçdaroğlu, yüreğin yetiyorsa bu akşam da çık Twitter'a, mutfaktan mı yapıyorsun, oturma odasından mı yapıyorsun, salondan mı yapıyorsun, antreden mi yapıyorsun nereden yapıyorsan yap, de ki; 'Hayır, ben HDP PKK'ya özerklik konusunda, Suriye'nin kuzeyinde PKK devleti konusunda, bütün teröristleri Apo dahil, Demirtaş dahil dışarı çıkarma konusunda, bütün işten atılan PKK'lıları belediyelere işe alma konusunda söz vermedim.' de." ifadelerini kullandı.

Erbakan'ın 30 yıl korumalığını yapmıştı: YRP MKYK Üyesi Abdurrahman Akyüz... Haberi Görüntüle

MERAL AKŞENER'E: ÇAKMA MİLLİYETÇİ

Destici'nin eleştirilerinden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de nasibini aldı. Akşener'e yüklenen Destici "Şimdi bu figüran, Kılıçdaroğlu'nun HDP'yle, PKK'yla işbirliği için hiç yorum yapmıyor. Diyor ki; 'Kim PKK'yla işbirliği yapıyorsa Allah onun belasını versin.'. Bu sefer de diyor ki 'Bana PKK'lı diyorlar.'. Kimse sana 'PKK'lı' demiyor. Sana, 'PKK'yla işbirliği yapanların işbirlikçisi.' diyoruz. Sen PKK'yla, PKK'yla işbirliği yapanlarla devam ettiğin sürece biz bunları senin yüzüne vurmaya devam edeceğiz. Sen Türk milliyetçisi değilsin. Sen çakma milliyetçisin." diye konuştu.

Mustafa Destici, konuşmasının sonunda vatandaşlardan 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve BBP'ye destek istedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading