Yandex Metrica

Sitede Ara

Bursa'daki yangın faciasında kahreden detay! 9 tabut yan yana dizildi

Bursa'daki yangın faciasında kahreden detay! 9 tabut yan yana dizildi

Bursa'daki yangın faciasında hayatını kaybeden 9 kişinin cenazesi toprağa verildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da cenaze törenine katılırken yangında yürekleri dağlayan bir detay ortaya çıktı.

Gündem

23.01.2024, 20:02

Bursa'da sobadan kaynaklandığı tespit edilen yangında 8'i çocuk olmak üzere 9 kişi öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan BAE Devlet Başkanı Al Nahyan'a geçmiş olsun telefonu Cumhurbaşkanı Erdoğan BAE Devlet Başkanı Al Nahyan'a geçmiş olsun telefonu Haberi Görüntüle

KİMLİKLERİ BELİRLENDİ 

Yangına müdahale etmek için eve giren baba tedavi edildikten sonra taburcu edildi. Hayatını kaybedenler arasında ise Anne Amine El Cesim (30) ile çocuklar Ahmet El Cesim (10), Ali El Cesim (10), Muhammet El Cesim (3), Yasir El Cesim (2), Ahmet El Cesim (6), Garam El Cesim (8), Maram El Cesim (10), Ali El Cesim'in (10) yer aldığı bildirildi.

Kayseri'de az önce deprem mi oldu, kaç şiddetinde? 18 Nisan Perşembe Kayseri'de kaç büyüklüğünde deprem oldu? Kayseri'de az önce deprem mi oldu, kaç şiddetinde? 18 Nisan... Haberi Görüntüle

BAKAN SOYLU ACILI BABAYI TESELLİ ETTİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Bursa'ya giderek cenaze törenine katıldı. Bakan Soylu, yangın sırasında evde olmayan ve çocuklarını kurtarmak için eve girdikten sonra dumandan etkilenen baba Hüseyin El Jasem'e sarılarak teselli etti. 

Üsküdar- Samandıra metro arızası düzeldi mi, son durum ne? Üsküdar- Samandıra metro arızası düzeldi mi, son durum ne? Haberi Görüntüle

İNCELEME DEVAM EDİYOR

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı, olay yerinin incelernmesi için  Cumhuriyet Başsavcı Vekili ile 3 Savcı görevlendirdi. Olay yeri ve bilirkişi incelemesi ile delil toplama işlemlerinin devam ettiği, soruşturmanın titizlikle yürütüldüğü bildirildi.

Hasan Açıkgöz kimdir? Müzisyen Hasan Açıkgöz neden öldürüldü? Hasan Açıkgöz kimdir? Müzisyen Hasan Açıkgöz neden öldürüldü? Haberi Görüntüle

ÜÇ AY ÖNCE TAŞINMIŞLAR

Suriye'nin Halep şehrinden 2017'de kaçarak Bursa'Ya yerleşen ailenin yangının çıktığı eve 3 ay önce taşındığı öğrenildi. 

Kağıt toplayıcılığı yaparak ailesini geçindiren Hussein Aljasem'in kardeşi ile birlikte bir vefat eden bir yakını için taziye evine gittiği ve yangın haberini orada aldığı ortaya çıktı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading