Yandex Metrica

Bursa'da eğitim uçağı düşmüştü! Güzellik uzmanının son görüntüsü ortaya çıktı

Bursa'da eğitim uçağı düşmüştü! Güzellik uzmanının son görüntüsü ortaya çıktı

Bursa'da dün öğle saatlerinde eğitim uçağı düştü. Uçağın sahibi ve pilotu Hakan Köksal ile güzellik uzmanı Burcu Sağlam korkunç kazada yaşamını yitirdi. Hayatını kaybeden güzellik uzmanı Burcu Sağlam'ın son görüntüleri ortaya çıktı.

Gündem

23.01.2024, 20:08

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde dün korkunç bir kaza meydana geldi ve tek motorlu uçak düştü. Bölgeye çok sayıda ekip yönlendirildi. Bursa Valisi Yakup Canbolat, tek motorlu uçağın düşmesi sonucu 2 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Valilik duyurdu: Sağlık personelini ısıran uzman çavuş açığa alındı Valilik duyurdu: Sağlık personelini ısıran uzman çavuş açığa alındı Haberi Görüntüle

İKİ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Uçağın içinde Yunuseli Sportif Havacılık Derneği Başkanı pilot Hakan Köksal ile güzellik uzmanı Burcu Sağlam vardı. İkili önce Sakarya'nın Pamukova ilçesine gittiler. Daha sonra da Bursa'nın Yunuseli ilçesine geri dönmek için yeniden havalandılar. Ancak kalkıştan yarım saat kadar sonra uçakla irtibat kesildi. 

Yargıtay'dan emsal karar çıktı: Tüm emeklileri ilgilendiriyor Yargıtay'dan emsal karar çıktı: Tüm emeklileri ilgilendiriyor Haberi Görüntüle

UÇAK KAZASININ NEDENİ SİS Mİ?

Uçağın enkazı boş arazide bulundu. Uçağın sahibi ve pilotu Hakan Köksal ile güzellik uzmanı Burcu Sağlam korkunç kazada yaşamını yitirdi. Biri düşen uçaktan fırlayarak hayatını kaybederken diğeri ise kaza sonrası çıkan yangında hayata gözlerini yumdu. Uçağın ilk belirlemelere göre yoğun sis nedeniyle hava muhalefetine bağlı olarak düştüğü belirtildi.


 

2024 Öğretmen atama sayısı | 16 Nisan Kabine Toplantısı'nda öğretmen atama branş ve kontenjan sayısı belli olur mu? 2024 Öğretmen atama sayısı | 16 Nisan Kabine Toplantısı'nda öğretmen... Haberi Görüntüle

SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

 Öte yandan uçakta hayatını kaybeden güzellik uzmanı Burcu Sağlam'ın son görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde; uçak düşmeden önce Burcu Sağlam'ın kendisini ve çevreyi çektiği, sosyal medya hesabından paylaştığı son görüntüler ortaya çıktı. 




Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading