Yandex Metrica

"Buralar Türk ordusuna mezar olacak" demişti! Mehmetçik, o PKK'lıyı mezara yolladı

"Buralar Türk ordusuna mezar olacak" demişti! Mehmetçik, o PKK'lıyı mezara yolladı

Kısa süre önce terör örgütünün medya organlarından "Buralar Türkiye'ye mezar olacak" diyerek tehditler savuran PKK'lı Cawad Attarek, Irak'ın kuzeyine düzenlenen operasyonda nokta atışıyla öldürüldü.

Gündem

23.01.2024, 20:01

Irak'ın kuzeyinde 17 Nisan'da başlatılan Pençe Kilit harekâtında terör örgütü PKK'ya önemli bir darbe daha indirildi. Terör örgütünün Metina Eyaleti sözde saha sorumlusu İran uyruklu ‘Yekta’ kod adlı Cawad Attarek, iki korumasıyla birlikte nokta atışıyla öldürüldü

Polisten kaçan hırsızı önce çelme takıp yakaladı sonra çayını içmeye devam etti! Sosyal medyada o görüntüler viral oldu! Polisten kaçan hırsızı önce çelme takıp yakaladı sonra çayını içmeye... Haberi Görüntüle

AYNI YERDEN TEHDİT ETMİŞTİ

Terörist, öldürülmeden kısa süre önce terör örgütünün öldürüldüğü bölgede yayın organlarına açıklamalarda bulunarak, “Türk ordusu ilerleyemiyor, burayı onlara mezar edeceğiz” tehdidinde bulunmuştu.

Kırmızı çizgi: Bir adım geçildiğinde oradan geri dönüş yok! ÖSYM dünyadan izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Kırmızı çizgi: Bir adım geçildiğinde oradan geri dönüş yok! ÖSYM... Haberi Görüntüle

SURİYE İRAN'A TESLİM ETMİŞTİ

22 yıldan beri dağ kadrosunda yer alan terörist Attarek, terör örgütünün silahlı kolu HPG'nin de sözde Askeri Meclis üyesiydi. 2002 yılında terörist elebaşlarından Irak'ta hayatını kaybeden Osman Öcalan'la örgütten ayrılarak Irak'ın Süleymaniye kentine yerleşen terörist, kendi ülkesine dönemediği için yeniden örgütten af dileyerek terör örgütüne katıldı. KCK Gençlik yönetiminde de yer alan Attarek; Kürtçe, Türkçe, Arapça, Farsça dillerini iyi derecede konuştuğu için Kandil'e röportaj için giden gazetecilere de zaman zaman tercümanlık ve rehberlik yaptığı öğrenildi. Suriye'de iç savaş öncesi 2004 yılında terörist faaliyetleri nedeniyle El Muhaberat tarafından yakalanan terörist Cawad Attarek'in 8 yıl tutuklu kaldıktan sonra İran resmi makamlarına iade edildiği bildirildi.

Gıda ambalajlarının üzerine fiyat mı basılacak? Gıda ambalajlarının üzerine fiyat mı basılacak? Haberi Görüntüle

CEZAEVİNDEN FİRAR ETTİ

İran'da idamla yargılanırken iki yıl tutuklu kaldıktan sonra cezaevinden firar eden terörist Attarek'in tekrar Irak'ın kuzeyine geçerek Gara Dağında sorumlu düzeyde faaliyetlerde bulunduğu öğrenildi.
Zeytin Dalı harekatı sırasında Suriye'nin Halep ve Afrin kentlerinde gerek IŞİD gerekse Türk Silahlı Kuvvetlerine karşı silahlı saldırılarda yer alan İran'lı teröristin yaralanıp tedavi olduktan sonra Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesine sözde eyalet sorumlusu olarak gönderildiği öğrenildi.

Dünyanın gözü bu görüşmede! Gazze için diplomasi trafiği: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Heniye ile görüştü Dünyanın gözü bu görüşmede! Gazze için diplomasi trafiği: Cumhurbaşkanı Erdoğan,... Haberi Görüntüle

14 ŞEHİDİN KANI YERDE KALMADI

Teröristin Pençe Kilit harekatı bölgesinde Metina vadisi içinde farklı tarihlerde güvenlik güçlerine yönelik saldırılarda 14 askerin şehit edildiği, mayınlı, roketli ve füzeli saldırıları bizzat organize edip planlayan isim olduğu tespit edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading