Yandex Metrica

Bu bilgileri kim verdi? YSK'da olmayan seçmen listesi Kılıçdaroğlu'nda var!

Bu bilgileri kim verdi? YSK'da olmayan seçmen listesi Kılıçdaroğlu'nda var!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sözcü'den Ruhat Mengi'ye 2023 seçimlerine ilişkin itiraf niteliğinde açıklamalarda bulundu.  Kılıçdaroğlu, YSK'nın bile elinde olmayan seçmen listesinin kendisinde olduğunu iddia etti. CHP liderinin bu bilgileri kimden, ne karşılığında aldığı merak konusu oldu.

Gündem

23.01.2024, 19:39

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte CHP ve 6'lı masadan itiraf niteliğinde açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bu açıklamalarla birlikte örtülü pazarlık ve ittifaklar da deşifre oluyor.

Sözcü'den Ruhat Mengi'ye açıklamalarda bulunan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, itiraf niteliğinde ifadeler kullandı. “Bizim elimizdeki seçmen bilgileri Yüksek Seçim Kurulu'nun elinde de yok" diyen Kılıçdaroğlu, bu bilgileri kimden ne karşılığında elde ettiğini açıklamadı.

Kılıçdaroğlu'nun bu ifadeleri, soru işaretlerini de beraberinde getirdi.

KPSS şartsız hastane personel alımı şartları neler, ne zaman 2024? KPSS şartsız hastane personel alımı şartları neler, ne zaman 2024? Haberi Görüntüle

"İLK KEZ SANDIĞA GİDECEKLERİ DE BİLİYORUZ"

Kemal Kılıçdaroğlu, konuya ilişkin yaptığı ilginç açıklamasında şunları söyledi:

“Bizim elimizdeki seçmen bilgileri Yüksek Seçim Kurulu'nun elinde de yok, her bir seçmeni, ilk kez sandığa gidip oy kullanacak seçmenleri de biliyoruz, evlerini, adreslerini de biliyoruz, doğum yerlerine de bakıyoruz. Suriye doğumlu, Afganistan doğumlu, hepsine bakıyoruz, dolayısıyla kimlere vatandaşlık verildiğini de oradan çıkarabiliyoruz. "

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading