Yandex Metrica
SON DAKİKA
Boris Johnson'dan Türkiye'nin çabasına övgü: Erdoğan'a minettarım

Boris Johnson'dan Türkiye'nin çabasına övgü: Erdoğan'a minettarım

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yaptığı görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Türkiye'nin İsveç ve Finlandiya ile NATO üyeliğinin önünü açan anlaşmasını memnuniyetle karşılıyorum. Erdoğan Ukrayna'dan tahıl çıkarma konusundaki liderliği için minnettarım" ifadelerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 19:28

İspanya'nın başkenti Madrid'de 4'lü zirve kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç ve Finlandiya liderleri ile dün akşam görüştü. Kritik zirve sonrası Türkiye, İsveç ve Finlandiya arasında üçlü muhtıra imzalandı. NATO Başkanı Stoltenberg, İsveç ve Finlandiya'nın Türkiye'ye tam destek sözü verdiğini açıkladı.

Soros fonu! FETÖ ve PKK sitelerine Avrupa'dan milyonluk destek Haberi Görüntüle

BİRÇOK LİDERLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra İspanya'nın başkenti Madrid'de NATO liderler zirvesine katıldı. Zirve öncesi Fransa Cumhurbaşkanı ,Emmanuel Macron'la bir araya geldi. Erdoğan daha sonra Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel ve İngiltere Başbakanı Boris Johnson ile görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, son olarak ABD Başkanı Joe Biden ile görüşme gerçekleştirdi.

81 ilde "ÇEMBER-14" operasyonu: 2 bin 614 firari yakalandı Haberi Görüntüle

''ERDOĞAN'A MİNETTARIM''

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yaptığı görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı; "Türkiye'nin İsveç ve Finlandiya ile NATO üyeliğinin önünü açan anlaşmasını memnuniyetle karşılıyorum. Erdoğan Ukrayna'dan tahıl çıkarma konusundaki liderliği için minnettarım"

 

Survivor 2. eleme adayı kim oldu 24 Mart? Survivor All... Haberi Görüntüle

''ÇOK GÜZELSİN''

Öte yandan NATO Liderler Zirvesi önce aile fotoğraf çekimi esnasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden ve İngiltere Başbakanı Boris Johnson arasında geçen Türkçe diyalog eğlenceli anlara sahne oldu. İngiltere Başbakanı Boris Johnson kendisini parmakla gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanına yaklaşarak 'Çok güzelsin' ifadesini kullandı. Sonrasında kahkaha atan Erdoğan, Johnson'a aynı şekilde karşılık verince ortaya renkli görüntüler çıktı. Video sosyal medyada gündem oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading