Yandex Metrica
SON DAKİKA
Borç yapılandırma paketi içinde neler var? SGK borçları, vergi cezaları, KYK borçları yapılandırma işlemi nasıl yapılır?

Borç yapılandırma paketi içinde neler var? SGK borçları, vergi cezaları, KYK borçları yapılandırma işlemi nasıl yapılır?

Borç yapılandırma paketi vatandaşın gündeminde yer alıyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük borç yapılandırma paketi olduğu bilinen bu paket hakkında çokça soru soruluyor. Özellikle arama motorlarında, Borç yapılandırma paketi içinde neler var? SGK borçları, vergi cezaları, KYK borçları yapılandırma işlemi nasıl yapılır? soruları yanıt arıyor.

Gündem

19.02.2024, 23:41

Borç yapılandırma paketi vatandaşın gündeminde yer alıyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük borç yapılandırma paketi olduğu bilinen bu paket hakkında çokça soru soruluyor. İnternette, Borç yapılandırma paketi içinde neler var? SGK borçları, vergi cezaları, KYK borçları yapılandırma işlemi nasıl yapılır? soruları soruluyor. İşte, merak edilenler...

23 Ocak 2023 Pazartesi günü bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın öncülüğünde toplanması beklenen Kabine gündeminde borç yapılandırma paketi ele alındı.

Kabine Toplantısı sonrası Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklaması ile duyurulması beklenen yeni düzenleme ardından vergi borcu yapılandırma işlemleri başlayacak.

Bahar Öztan öldü mü? Yeşilçam'ın yıldız oyuncusu Bahar Öztan kaç... Haberi Görüntüle

İstanbul'da en riskli ilçeler hangileri? Naci Görür'den korkutan deprem uyarısı Haberi Görüntüle

BORÇ YAPILANDIRMA PAKETİ İÇİNDE NELER VAR?

31 Aralık 2022'ye kadar devlete olan tüm borçlar yapılandırılacağı netlik kazanmış durumda.

Vergi, sigorta primi borçları (SGK ve Bağ-Kur), adli ve idari para cezaları gibi borçlar için yapılandırma imkanı sunulacak. Şirketlere matrah artırımı, kasa ve stok affı imkanı sağlanacak.

Belediyelere olan emlak vergisi borçları, elektrik, su ve öğrenim kredisi borçları yapılandırma kapsamında yer alacak.

Motorlu Taşıtlar Vergileri, nüfus cezaları, köprü ve otoyol kaçak geçiş cezaları, gümrük cezaları, askerlik cezalarının da yapılandırma kapsamına alınması bekleniyor.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading