Yandex Metrica

Bombacı teröristin sahte kocası kamerada! Her adımları deşifre oluyor

Bombacı teröristin sahte kocası kamerada! Her adımları deşifre oluyor

İstiklal Caddesi'ndeki saldırıyı gerçekleştiren Suriye uyruklu terörist Ahlam Albashir'in Türkiye'ye 'karı-koca' kılığında birlikte geldiği Bilal Hassan'ın fotoğrafı ortaya çıktı.

Gündem

23.01.2024, 20:05

Pazar günü İstanbul'u kana bulayan ve 6 vatandaşımızı hayattan koparıp 81 vatandaşımızın da yaralanmasına neden olan teröristlerle ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor. 

2024 Öğretmen kırtasiye parası ne kadar? 2024-2025 eğitime hazırlık ödeneği kaç para oldu? 2024 Öğretmen kırtasiye parası ne kadar? 2024-2025 eğitime hazırlık ödeneği... Haberi Görüntüle

BOMBAYI VEREN TERÖRİST KAMERADA

İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısını gerçekleştiren terörist Ahlam Albashir'in sahte kocası ve firari suç ortağı Bilal Hassan'ın görüntüsü ortaya çıktı. PKK'nın Suriye kolunda faaliyet gösteren ve İstanbul Beyoğlu'ndaki saldırının kilit isimleri arasında gösterilen firari terörist Bilal Hassan'ı Edirne'de karşılayan ve yurt dışına kaçmasını sağlayan Hüseyin Güneş de gözaltına alındı.

AFAD başkanı açıkladı: Teleferik kazasının nedeni belli oldu! AFAD başkanı açıkladı: Teleferik kazasının nedeni belli oldu! Haberi Görüntüle

HÜSEYİN GÜNEŞ TUTUKLANDI

Kalleş saldırının firarisi olan terörist Bilal Hassan'ı Edirne'de karşılayan ve yurt dışına çıkmasını sağlayan Hüseyin Güneş, polis tarafından yakalandıktan sonra tutuklandı. Hüseyin Güneş'in kimliğine Bilal Hassan'ın Edirne'ye kaçıranlar Ammar Jarkas'ın ifadesinden ulaşıldı.

'Cumhurbaşkanının takvimine uyacağız' dedi! Özgür Özel'den 'Külliye' çıkışı: Erdoğan'la nerede görüşecek? 'Cumhurbaşkanının takvimine uyacağız' dedi! Özgür Özel'den 'Külliye' çıkışı: Erdoğan'la nerede... Haberi Görüntüle

SAHTE EVLİLİK CÜZDANI

Terör örgütü PKK/PYD tarafından eylem yapmak üzere Temmuz ayında Türkiye'ye karı-koca rolünde gönderilen Ahlam Albashır ile Bilal Hassan için Suriye'de hazırlanan sahte evlilik belgesi ortaya çıktı. Sahte belge kadın terörist Ahlam Albashir Bilal Hassan 1000 Suriye dinarı mehirle evlendirildiği öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading