Yandex Metrica

Bomba kulis! Millet İttifakı'nda kim aday olacak? Birinin istediğini diğeri istemiyor

Bomba kulis! Millet İttifakı'nda kim aday olacak? Birinin istediğini diğeri istemiyor

Millet İttifakı’nın adayı kim olacak? sorusu hala cevabını ararken bomba bir kulis haberi gündeme atıldı. Peki, Millet İttifakı’nda 6'lı masada kim kimi destekliyor? Çatlakların yaşandığı ittifakta CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığı sürekli gündeme getiriliyor. Cumhur İttifakı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısına Kemal Kılıçdaroğlu’nun çıkıp çıkmayacağı hala netlik kazanmadı.

Gündem

23.01.2024, 19:21

2023 seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın adayı Cumhurbaşkanı Erdoğan olacak. Millet ittifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı kim olacak sorusu henüz cevap bulmadı. Bu durumda gözler CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e çevrildi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ise yaptığı açıklamada adaylarının Kılıçdaroğlu olduğunu söylemişti.

Mehmetçik bayram temizliğinde! MSB duyurdu: Irak'ta 5 terörist etkisiz! Mehmetçik bayram temizliğinde! MSB duyurdu: Irak'ta 5 terörist etkisiz! Haberi Görüntüle

BAŞKAN ERDOĞAN'IN SÖZLERİ KULİSLERİ HAREKETLENDİRDİ

TRT'de yer alan bigilere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu’na aday olup olmayacağıyla ilgili yönelttiği soru üzerine kulisler hareketlendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Seçimlerin ilk kazananı sandıktır' Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Seçimlerin ilk kazananı sandıktır' Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU ADAY OLMAK İSTİYOR ANCAK…

Kılıçdaroğlu adaylık tartışması ile ilgili olarak erken seçimi işaret ederek, "Erken seçim ilan edilsin aynı gün içinde adayımızı açıklayalım" dedi.

Kılıçdaroğlu ayrıca, "İttifak kabul ederse tabi bundan onur duyarım. İttifak kabul ederse bir sorun yok. İttifakın liderleri bu konuda hiç bir araya gelmediler ve bu konuyu hiç konuşmadık. Dolayısıyla benim ittifak adına konuşma gibi bir şeyim de olamaz" diye konuştu.

Bakan Güler rotayı belirledi: Hedefimizde Gara ve Kandil var Bakan Güler rotayı belirledi: Hedefimizde Gara ve Kandil var Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU, BELEDİYE BAŞKANLARININ ADAY OLMASINI İSTEMİYOR

Bazı anketlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu veya Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın ismi öne çıkıyor.

Kılıçdaroğlu, belediye başkanlarının aday olmasına sıcak bakmıyor.

Baykar'a 'jet yakıtı satmışlar' iftirası atan İBB provokatörü tutuklandı Baykar'a 'jet yakıtı satmışlar' iftirası atan İBB provokatörü tutuklandı Haberi Görüntüle

İYİ PARTİ VE SAADET PARTİSİ İKİ İSMİN ADAYLIĞINA SICAK BAKIYOR

İyi Parti ve Saadet Partisi, bu isimlerin adaylığına sıcak bakıyor. Kulislerde Kılıçdaroğlu'nun adaylığına Saadet Partisi seçmeninin şüpheyle yaklaşacağı ifade ediliyor.

İstanbul trafiğinde ilginç görüntüler 'yok artık' dedirtti: Otoyola atla çıktı! İstanbul trafiğinde ilginç görüntüler 'yok artık' dedirtti: Otoyola atla çıktı! Haberi Görüntüle

AKŞENER’DEN KILIÇDAROĞLU’NUN ADAYINI VETO

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in adaylığına ise Kılıçdaroğlu'nun sıcak bakmayacağı belirtiliyor. Kılıçdaroğlu daha önce kapıyı kapatmıştı.

"Belediye başkanlarımızın görevlerine devam etmelerini istiyorum. Belediye Meclislerinde çoğunluğumuz yok, biz çoğunluğun olmadığı yerde biz belediye başkanlığını başka bir partiye teslim etmiş olacağız."

Bu yüzden Millet İttifakının masasında olan bir diğer alternatif çoklu aday formülü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading