Yandex Metrica

Bomba iddia: Avrupalı büyükelçiler 'Adayımız Akşener' demeye başladı!

Bomba iddia: Avrupalı büyükelçiler 'Adayımız Akşener' demeye başladı!

Sürekli tatil yapan İmamoğlu'na artık CHP'liler bile şans vermiyor. Kılıçdaroğlu ise anketlerde İmamoğlu ile birlikte hep gerilerde. Avrupalı büyükelçilerin artık cumhurbaşkanlığı konusunda Akşener'i dillendirmeye başladığı ileri sürülüyor.

Gündem

04.04.2024, 23:57

Belirlediği yeni stratejiyle doğrudan CHP tabanını hedefleyen İYİ Parti'nin anketlerdeki yükselişi sürüyor. Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu gerilemeye devam ederken kulislerde Meral Akşener'in adaylığı konuşulmaya başladı. 

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, İmamoğlu'nun adaylık şansının zayıflaması üzerine Akşener'in yeniden alternatif konuma geçtiğini, hatta gazetecilerle bir araya gelen Avrupa ülkeleri büyükelçilerinin dahi "Kılıçdaroğlu kazanamıyor, cumhurbaşkanı adayı Akşener" mesajı vermeye başladığını iddia etti. 

Hastaneye randevu almayıp gidenlere para cezası mı var? Randevusuz hastaneye gidenler kaç para ceza ödeyecek? Hastaneye randevu almayıp gidenlere para cezası mı var? Randevusuz hastaneye... Haberi Görüntüle

ALGI GERÇEĞİN ÖNÜNE GEÇEMİYOR 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevindeki başarısız performansı, devasa sosyal medya ekibine ve yaklaşık 850 milyon liralık dev reklam ödeneğine rağmen İmamoğlu'nu parlatmaya yetmedi.

Ocak ayında İstanbul kar felaketi yaşarken İngiltere Büyükelçisi ile rakı-balık ziyafeti çeken, ardından çıktığı Karadeniz turunda tepkilerin odağına oturan İmamoğlu, AFAD'ın 'sel geliyor' uyarılarına rağmen bu kez görevinin başında kalmak yerine Fethiye'ye tatile gitti ve yine dalga konusu oldu. 

Fethiye'deki lüks mekanda tatil yaptıktan sonra Bodrum'da 'mavi tur'a çıkan İmamoğlu bugün İstanbul'a döndü. CHP'deki İmamoğlu yanlılarının bile onu artık partide savunamaz hale geldiği, Kılıçdaroğlu ve ekibinin de İBB yönetimi konusunda oldukça rahatsız olduğu belirtiliyor.

Anketlerde "Cumhurbaşkanı adayı olarak kimi görmek istersiniz?" sorularına verilen cevaplar, Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu'nun en alt sıralarda bulunduğunu işaret ediyor. Bu ortamda Meral Akşener, HDP ile ittifaktan rahatsızlık duyan CHP tabanına yönelerek İYİ Parti oylarının yükselmesini sağladı. Akşener'in cumhurbaşkanı adaylığı konusunun Altılı Masa'da nasıl yankı bulacağı merak konusu.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading