Yandex Metrica

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan mültecileri hedef aldı! Artık istenmiyorsunuz

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan mültecileri hedef aldı! Artık istenmiyorsunuz

Göçmenlere karşı faşist söylemlerle tanınan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bilboardlara Türkçe ve Arapça "Bolu Belediyesi'nden geçici sığınmacılara son çağrı" başlığıyla "Geldiğiniz gibi gitme zamanınız geldi. Artık istenmiyorsunuz, dönün ülkenize" yazılı afişler astırdı. 

Gündem

02.04.2024, 15:23

Yabancı sığınmacılara karşı kötü uygulamalarla gündeme gelen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, mültecilere yönelik ayrımcı ve hedef gösteren uygulamalarına bir yenisini ekledi. Özcan, bilboardlara Türkçe ve Arapça "Bolu Beleldiyesi'nden geçici sığınmacılara son çağrı" başlığıyla yazılı afişlerde "Gençlerimiz işsiz, aileler açlık sınırının altında yaşıyor. Bu şartlarda artık sizinle paylaşacak ekmeğimiz ve suyumuz kalmadı." ifadelerine yer verildi.

Microsoft Office çöktü mü? 2024 Microsoft 365 hacklendi mi? Neden giriş yapamıyorum? Microsoft Office çöktü mü? 2024 Microsoft 365 hacklendi mi? Neden... Haberi Görüntüle

"ARTIK İSTENMİYORSUNUZ" .

Mültecilere su ve nikah işlemleriyle ilgili ücret artışı ile gündeme gelen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bu kez bilboardlara "Artık istenmiyorsunuz, dönün ülkenize" yazılı afişler astırdı. Tanju Özcan’ın isminin yazılı olduğu afişte "Geçici sığınmacılara sesleniyorum; 11 yıl önce ülkemize misafir olarak geldiğinizi söylediniz. Türk milleti de kıt kaynakları ile yılardır size sahip çıkıyor. Artık bu misafirlik fazla uzadı. Ülkemizdeki ekonomik buhranı görüyorsunuz. Gençlerimiz işsiz, aileler açlık sınırının altında yaşıyor. Bu şartlarda artık sizinle paylaşacak ekmeğimiz ve suyumuz kalmadı. Geldiğiniz gibi gitme zamanınız geldi. Artık istenmiyorsunuz, dönün ülkenize” ifadeleri kullanıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading