Yandex Metrica

Boğaziçi Üniversitesi'nde tarihi iftar! CHP'liler, HDP'liler ve LGBT'liler yok

Boğaziçi Üniversitesi'nde tarihi iftar! CHP'liler, HDP'liler ve LGBT'liler yok

Boğaziçi Üniversitesi'nde Müslüman gençler tarafından, tarihindeki en kalabalık iftar programı gerçekleştirildi. 2 bin 500 kişinin katıldığı programda oruçlar açıldıktan sonra cemaatle namaz kılındı.

Gündem

19.02.2024, 16:25

Boğaziçi Üniversitesi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın rektör atamasına karşı olan ve hafta içi her gün sırtlarını rektörlüğe dönen bazı akademisyenler, eylemlerinin 477'inci gününde hiç beklemedikleri anlara şahit oldu. CHP, HDP, aşırı sol örgütler, LGBT'liler ve İngiliiz basının destek verdiği protestolar gün geçtikçe etkisini yitirdi. Boğaziçililer Türkiye'nin şanına yakışır bir şekilde iftar programı düzenledi.

Bolu Dağı Tüneli uzatılıyor: Çalışma yaz aylarında başlayacak Bolu Dağı Tüneli uzatılıyor: Çalışma yaz aylarında başlayacak Haberi Görüntüle

3 YIL ARADAN SONRA İLK İFTAR

"Boğaziçi Üniversitesi Geleneksel Ramazan İftarı", İslam Araştırmaları Kulübü'nün (BİSAK) ev sahipliğinde 3 yıl aradan sonra yeniden yapıldı.

BİSAK'tan yapılan açıklamaya göre, ilki 2014 yılında yapılan ve sonraki yıllarda geleneksel hale getirilen iftar, 2019'dan bu yana yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında düzenlenemedi.

Asgari ücrete Temmuz'da zam yok mu? Asgari ücret ara zam yapılmayacak mı? Asgari ücrete Temmuz'da zam yok mu? Asgari ücret ara zam... Haberi Görüntüle

TARİHİ BİR ATMOSFER

Üç yılın ardından üniversitenin Güney Kampüsü'nde yeniden yapılmaya başlanan iftar programında Boğaziçililerin aileleri, farklı üniversitelerden öğrenciler ve burada okumaya aday liseliler okul meydanının tarihi atmosferini soluma imkanı buldu.

ANKA fabrikasından sonra yeni hamle geliyor: Cumhurbaşkanı Erdoğan o görüşmede karar verdi ANKA fabrikasından sonra yeni hamle geliyor: Cumhurbaşkanı Erdoğan o görüşmede... Haberi Görüntüle

KAMPÜSTE BERABER NAMAZ KILDILAR

Öğrenciler tarafından yapılan hazırlıkların ardından ezanın okunmasıyla oruç açıldı. Sonrasında ise cemaatle namaz kılındı.

Teknoloji çağına ayak uyduruluyor! Türkiye'nin ilk yapay zeka lisesi kuruluyor! Teknoloji çağına ayak uyduruluyor! Türkiye'nin ilk yapay zeka lisesi kuruluyor! Haberi Görüntüle

BOĞAZİÇİ TARİHİNİN EN KALABALIK İFTARI

İftara, çoğunluğu Boğaziçili öğrenci, mezun, akademisyen ve personel olmak üzere yaklaşık 2 bin 500 kişi katıldı. Öte yandan Boğaziçililer, üniversitenin tarihinin en kalabalık iftarına ev sahipliği yapıldığını bildirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading