Yandex Metrica

Bir İETT vakası daha! İstanbullu'nun çilesi bitmiyor! Beykoz'da bir otobüs evin bahçesine düştü

Bir İETT vakası daha! İstanbullu'nun çilesi bitmiyor! Beykoz'da bir otobüs evin bahçesine düştü

İstanbul'da toplu taşımada yaşanan aksaklıklar gündemden düşmüyor. Seçim sürecinde oy toplamak için il il gezen İmamoğlu yönetimindeki İstanbul; yürümeyen merdivenler, yanan ve yolda kalan otobüslerle vatandaşa çile çektiriyor. Bu kez de, Beykoz'da park halinde bulunan ve freni boşalan İETT otobüsü, kaldırımdaki ağaçları ve demir korkulukları kırarak bir evin bahçesine düştü.

Gündem

24.02.2024, 13:40

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, daha önce İBB'nin yapmak istediği projelerde "Cumhur İttifakı karşı çıktığı için yapamıyoruz, engelleniyoruz" iddialarında bulunmuştu.

Seçim sürecinde sahnelerden inmeyen İmamoğlu yine kendisini yalanladı ve İBB'de işlerin tıkır tıkır yürüdüğünü söyledi. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'ni örnek vereyim. 31 Mart'ta çoğunluğu aldılar mı aldılar. Başkanlık bizde Meclis de Cumhur İttifakı'nda. Ne oldu kardeşim işler tıkır tıkır işliyor.

Ekrem İmamoğlu'nun göreve gelmesinden bu yana adı kazalarla, arızalarla ve yangınlarla gündeme gelen İETT otobüslerinden biri bu kez bir evin bahçesine düştü. 

Erdoğan 'kapımız açık' demişti! Özgür Özel, Cumhurbaşkanıyla görüşme için tarih verdi! Erdoğan 'kapımız açık' demişti! Özgür Özel, Cumhurbaşkanıyla görüşme için tarih... Haberi Görüntüle

PARK HALİNDEYKEN FRENİ BOŞALDI

Beykoz'da park halinde duran otobüsün freni boşaldı. Geriye doğru kayan ve ağaçları ve demir korkulukları kıran araç bir evin bahçesine düştü.

Soğuksu Mahallesi Cengizhan Caddesi’nde park halinde olan 34 HO 3692 plakalı İETT otobüsü, freni boşalınca geriye kaymaya başladı. Kaldırımdaki ağaçları ve demir korkulukları kıran otobüs, bir evin bahçesine düştü.

İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olayda yaralanan olmazken, otobüs uzun uğraşlar sonucunda bulunduğu yerden çıkarıldı.

Korkma Ben Yanındayım dizisi bitecek mi, final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım yeni bölüm var mı? Korkma Ben Yanındayım dizisi bitecek mi, final mi yapıyor? Korkma... Haberi Görüntüle

BAKIM ONARIM İHALESİ CHP'Lİ ÖZGÜR KARABAT'TA 

İBB yönetimi, geçen yıl CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat'ın mali müşavirliğini yaptığı Ulaşım İç ve Dış Ticaret A.Ş'ye 14 ihale ile İETT araçlarının bakım, onarım ve işletmesini vermişti. Şirket İBB'den 14 ihaleyle 2 milyar lira değerinde bir kazanç elde etti. Ancak otobüslere gerekli bakım yapılmadığı için bir yıl içinde İETT otobüsleri 158 bin 657 kere arızalandı.

Teröre ve teröriste hiçbir yerde geçit yok! Fırat Kalkanı bölgesinde operasyon: 4 terörist öldürüldü! Teröre ve teröriste hiçbir yerde geçit yok! Fırat Kalkanı bölgesinde... Haberi Görüntüle

76 MİLYON TL ÖDEYECEK

Buna rağmen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu aynı şirkete tekrar ihale verdi. 

Sabah'ın haberine göre; İBB yönetimi, gerekli bakımları yapmadığı için İETT otobüslerinin yolda kalmasına neden olan şirkete 4 ay için 76 milyon 180 bin 500 lira ödeyecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading