Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bir HDP klasiği! Kandil'in çocukları İstiklal Marşını yine okumadı

Bir HDP klasiği! Kandil'in çocukları İstiklal Marşını yine okumadı

TBMM'nin yeni dönem açılışı sırasında saygı duruşu eşliğinde İstiklal Marşı okunurken, HDP'li vekillerin ağızını dahi oynatmadığı dikkatlerden kaçmadı.

Gündem

23.01.2024, 20:58

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 28'inci yasama dönemi başladı. İlk oturumu en yaşlı üye sıfatıyla MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, eçici TBMM Başkanı olarak yönetiyor. Milletvekilleri alfabetik sırayla yemin ediyor.

Mahalledeki çocukları yıllarca süngerli odada istismar etti! Sucu Metin Şenay... Haberi Görüntüle

BAHÇELİ: HEPİMİZİN ORTAK PAYDASI TÜRKİYE

TBMM Geçici Başkanı Devlet Bahçeli yemin etti. Meclis'te İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan Bahçeli şu ifadeleri kullandı:

"Sayın vekiller şimdi gündeme geçiyoruz. Gündemimize göre ant içme töreni yapılacaktır ama önce Meclis Başkanı sıfatı ile sizleri selamlamak istiyorum. Muhterem Cumhurbaşkanım, değerli vekiller. 14 Mayıs seçimi ile tecelli eden TBMM'nin ilk töreninin ant içme töreni öncesi hepinizi selamlıyorum. Büyük Türk milletine şükranlarımı sunuyorum. Yeni dönemin, vekillerimize, siyasi hayatımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. İlk turu 14 Mayıs 2023'te, ikinci turu da 28 Mayıs'ta yapılan seçimde cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ı da gönülden kutluyorum. Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran müessir akıl TBMM'de mayalanmıştır. Siz vekil arkadaşlarıma önümüzdeki 5 yıllık yasama döneminde başarılar diliyorum."

İstanbul'daki barajların son durumu: Yüzde 80'i aştı! Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU VE MUHALEFET PARTİSİ MİLLETVEKİLLERİ AYAĞA KALKMADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Meclis Genel Kurulu'na gelişi sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP, İYİ Parti ve HDP milletvekillerinin ayağa kalkmadıkları görüldü.

22 Mart Hakkari'de okullar tatil mi? Cuma günü kar tatili... Haberi Görüntüle

HDP'LİLER YEMİN ETMEDİ

Eli kanlı terör örgütü PKK'nın siyasi kolu olan HDP'de Eş Genel Başkanları ve Milletvekilleri, Meclis’te yemin töreni başlarken okunan İstiklal Marşı’na eşlik etmedi. HDP'li Pervin Buldan'ın ağzı dahi kıpırdamazken, diğer vekillerin de İstiklal Marşı'nı okumadığı görüldü.

Heykel yapmaktan öteye gidemeyen zihniyetten tarihi zarar: İmamoğlu İBB'nin borcunu... Haberi Görüntüle

DAHA ÖNCE DE YAPMIŞLARDI

Hatırlanacağı gibi HDP, geçmiş dönemlerde sergilediği tavrı bir kez daha ortaya koydu. HDP'lilerin İstiklal Marşı'nı okumaması sosyal medyada büyük tepki aldı. Konuyla alakalı binlerce yorum yapıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading