Yandex Metrica

Binali Yıldırım, trafik kazası sonrası ilk kez Meclis'te

Binali Yıldırım, trafik kazası sonrası ilk kez Meclis'te

AK Parti Genel Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Azerbaycan'da geçirdiği trafik kazası sonrasında bugün ilk kez TBMM’ ye geldi.

Gündem

23.01.2024, 20:19

Hatırlanacağı gibi AK Parti Genel Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, 20 Ekim 2022 tarihinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Azerbaycan ziyaret programı kapsamında bulunduğu Karbağ'da trafik kazası geçirmişti.

Korkunç kazanın ardından Türkiye'ye getirilen Bianli Yıldırım, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde uzun bir süre tedavi gördükten sonra taburcu edilmişti.

Türkiye'yi ziyarete gelen Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e şok protesto: Katil Almanya Türkiye'den defol Türkiye'yi ziyarete gelen Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e şok protesto: Katil Almanya... Haberi Görüntüle

3 AY SONRA MECLİS'E GELDİ

Ölümden dönen Binali Yıldırım, kazanın ardından ilk kez TBMM'ye gelerek, partisinin grup toplantısına katıldı.

Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu: Erdoğan'a ve Atatürk'e hakaret eden DEM Partili gözaltına alındı Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu: Erdoğan'a ve Atatürk'e hakaret eden DEM... Haberi Görüntüle

ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI

Binali Yıldırım, Meclis'te AK Parti'li milletvekilleri ve partililer tarafından karşılandı. Vekillerin çiçek verip, 'geçmiş olsun' dileğinde bulunduğu Yıldırım, daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan ve TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile bir araya gelerek, toplantı salonuna yürüdü. 





 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading