Yandex Metrica
Binali Yıldırım'dan Sinan Oğan açıklaması: 'Sinan Bey'in söylediği konularla bizim söylediğimiz konular arasında çok fark yok'

Binali Yıldırım'dan Sinan Oğan açıklaması: 'Sinan Bey'in söylediği konularla bizim söylediğimiz konular arasında çok fark yok'

ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak seçime giren Sinan Oğan bugün düzenlediği basın toplantısında 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıkladı. Bu açıklamaya AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım'dan da bir açıklama geldi.

Gündem

23.01.2024, 20:56

İzmir'de bulunan AK Parti Genel Başkan Vekili  Binali YıldırımSinan Oğan'ın 28 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerde Cumhur İttifakı adayı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararına ilişkin AK Parti adına ilk açıklamayı yaptı. Yıldırım, "Destekleyeceğim demiş. Hoş geldi, sefa geldi. Teşekkür ediyoruz. Zaten Sinan Bey'in söylediği konularla bizim söylediğimiz konular arasında çok fark yok. Özellikle Türkiye'nin üniter yapısı, bağımsız bütünlüğü gibi konularda tamamen aynı görüşlerdeyiz. Göçmenlerle ilgili hassasiyetini biliyoruz ama onları da belirli bir takvimde zaten gerçekleşeceğini Cumhurbaşkanımız geçtiğimiz günlerde açıklamış oldu. Hayırlı uğurlu olsun." ifadelerini kullandı. 

28 Mayıs'ta cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunun yapılacağını, 14 Mayıs'ta vatandaşların kararını verdiğini, Cumhur İttifakı'na mecliste 323 milletvekili kazandığını ifade eden Yıldırım şöyle dedi:

İBB Başkan adayı Kurum'dan İmamoğlu'na metro tepkisi: 5 yılda tek... Haberi Görüntüle

"AÇIK ARA BİRİNCİ"

"Açık ara birinci. Sadece 260 bin eksiği var. Anayasal şartı yerine getirmek için ama 28 Mayıs yeni bir farklı bir sonuçlar. Hiç kimsenin kaybetmeyeceği, herkesin kazanacağı ve kimsenin de itiraz etmeyeceği bir sonuçla Türkiye Yüzyılı'nın cumhurbaşkanını seçmiş olacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı seçmiş olacağız. Bu seçim, birincisi kadar karmaşık değil. Çok açık, bir pusula var. Pusulada bir numara Recep Tayyip Erdoğan, iki numara Kemal Kılıçdaroğlu. Dolayısıyla sıralama da zaten sonucu işaret ediyor. Hayırlı uğurlu olsun."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading