Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bill Gates'ten insanlığa dair kan donduran sözler! 'Koronavirüste şimdiye kadar gördüğümüz hiçbir şeydi, asıl şimdi...'

Bill Gates'ten insanlığa dair kan donduran sözler! 'Koronavirüste şimdiye kadar gördüğümüz hiçbir şeydi, asıl şimdi...'

Kovid-19 salgınını daha önceden öngören Microsoft'un kurucu ortağı ve dünyanın en zengin iş insanlarından biri olan Bill Gates, korkutan bir açıklamada bulundu. İşte ayrıntılar...

Gündem

23.01.2024, 19:13

İngiltere’nin saygın gazetelerinden Financial Times’a konuşan Bill Gates, koronavirüs ile ilgili yeni yorumlarda bulunarak salgının çok daha öldürücü bir hale gelebileceğini belirtti. İşte detaylar...

Beklenen İstanbul depremi kapıda! Naci Görür 'Çok üzüleceğiz' diyerek o... Haberi Görüntüle

DAHA BULAŞICI VE ÖLÜMCÜL!

Koronavirüsü önceden tahmin eden ve Omicron varyantı ile daha bulaşıcı bir hale geleceğini söyleyen Bill Gates, şimdi ise tekrar “Çok daha bulaşıcı ve ölümcül bir varyant oluşabilir. Bu da dünya daha pandeminin en kötü haliyle karşılaşmamış demek oluyor” şeklinde konuşarak vatandaşları endişelendirdi.

2024 MARDİN-DERİK SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Mardin-Derik'te hangi... Haberi Görüntüle

YÜZDE 5'İN ÜZERİNDE İHTİMAL

Bill Gates, “Endişe yaratmak istemiyorum ama salgının daha bulaşıcı ve daha da ölümcül bir korona varyantı yaratması ihtimali yüzde 5’in çok üstünde. Yani daha en kötüsünü görmedik” dedi.

“Sonraki pandemiyi nasıl engelleriz” isimli bir kitap yayınlayan Gates, epidemiyoloji alanında uzmanlaşmış kişilerle ve bilgisayar modelleyenlerle bir ekip oluşturularak gelecekteki küresel sağlık tehditlerine karşı çalışılması gerektiğinin de altını çizdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading