Yandex Metrica

Bilim Kurulu Toplantısı’nın ardından Bakan Koca açıklamalarda bulundu

Bilim Kurulu Toplantısı’nın ardından Bakan Koca açıklamalarda bulundu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca liderliğinde bir araya gelen Bilim Kurulu Toplantısı bitti. Fahrettin Koca, toplantının ardından sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Bakan Koca açıklamalarında okullara kapanması iddialarına yanıt verdi.

Gündem

23.01.2024, 21:59

Bilim Kurulu toplantısı sona erdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, toplantının ardından sosyal medya (twitter) hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

2024 öğretmen atama 2023 KPSS puanı ile mi yapılacak? Hangi KPSS puanıyla öğretmen atama başvurusu yapılır? 2024 öğretmen atama 2023 KPSS puanı ile mi yapılacak? Hangi... Haberi Görüntüle

OKULLAR KAPANMAYACAK

"Öğrencilerimize tarama amaçlı yapılacak testler, tümüyle velilerin iznine bağlıdır. Test için örnek alma işlemi, velilerimizin, kendilerine sunulan onam formunda izin vermeleri halinde, sadece boğazdan örnek alınarak yapılacaktır. Aksi tıp etiği bakımından da söz konusu değildir.

1. Doz aşılamada yüksek bir oranda gelişme kaydettik. Sıra, ikinci doz aşı oranını yükseltmeye geldi. Sizinle her gün paylaştığımız 1. doz aşılanma oranı haritasını düzenleyerek, haritayı Pazartesinden itibaren iki doz aşılanma oranları bilgisiyle yine her gün sunacağız.


4Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı saat kaçta bitecek Gözler Bakan Kocanın yeni korona önlemleri açıklamasında
Son günlerde kayıplarımızın sayısının yüksek olmasının aşı etkililiği ile ilişkilendirildiğine şahit oluyoruz. Oysa vaka ve kayıplarımız içinde aşısızların oranı çok yüksek. Bu durum, aşılar olmasaydı, sonuçların daha ağır olabileceğini göstermektedir. Mutlaka aşı olmalıyız.

Aşı olanlar, aşıları tamamlandıktan, yani 2. dozdan 14 gün geçtikten sonra korundukları gerçeğini aklından çıkarmamalı. Tedbirler ise toplumsal bağışıklık elde edilene kadar hepimiz için zorunlu. Maske, mesafe, temizlik kurallarından taviz vermeyelim."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading