Yandex Metrica

Bilim Kurulu toplantısı ne zaman yapılacak? Bilim Kurulu toplantısı konuları ne olacak? Maske zorunluluğu kalkacak mı?

Bilim Kurulu toplantısı ne zaman yapılacak? Bilim Kurulu toplantısı konuları ne olacak? Maske zorunluluğu kalkacak mı?

Bilim Kurulu toplantısının ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Bilim Kurulu toplantısı ne zaman yapılacak araması yapan vatandaşlar internette araştırıyor. Maske kararıyla ilgili açıklamalar yapılması beklenen Bilim Kurulu toplantısı arama motorlarında inceleniyor. Peki Bilim Kurulu toplantısı ne zaman yapılacak? Bilim Kurulu toplantısı konuları ne olacak? Maske zorunluluğu kalkacak mı?

Gündem

23.01.2024, 19:09

Bilim Kurulu toplantısı ne zaman yapılacak sorusu internette araştırılıyor. Bilim Kurulu toplantısının maske konusundaki kararların değişip değişmeyeceği konuşuluyor. Peki Bilim Kurulu toplantısı ne zaman yapılacak? Bilim Kurulu toplantısı konuları ne olacak? Maske zorunluluğu kalkacak mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile bir araya gelecek: Görüşme Külliye'de Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile bir araya gelecek: Görüşme... Haberi Görüntüle

BİLİM KURULU TOPLANTISI NE ZAMAN YAPILACAK?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısının 27 Nisan Çarşamba günü yapılacağını bildirmişti. 20 Nisan'da yapılması beklenen Bilim Kurulu toplantısı 27 Nisan' a ertelenmişti. Son açıklamaya göre Koronavirüs Bilim Kurulu, 26 Nisan Salı günü saat 15:00’te Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca başkanlığında bir araya gelecek.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 'Bilim Kurulu’nda maske başta olmak üzere birçok konuyu ele alacağız. Okullarda maske olmak üzere pek çok konu değerlendirilecek.' dedi.

Antalya'daki teleferik faciasıyla ilgili tutuklanan CHP'li Kepez Belediye Başkanı Mesut Karagöz hakkında karar verildi Antalya'daki teleferik faciasıyla ilgili tutuklanan CHP'li Kepez Belediye Başkanı Mesut... Haberi Görüntüle

MASKE ZORUNLULUĞU KALKACAK MI?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 'Artık zihnimizden çıkarma vakti geldi. Daha güvendeyiz çünkü aşımız var. Hastanelerimizde, yoğun bakımlarımızda hastalarımız azalmaktadır. Bilim kurulunda salgında gelinen son durumu ele alacağız. Bu en önemli toplantı olacak." sözlerini kullandı.

Bakan, "Bu dönemde giderek salgının gündemimizden çıktığını söyleyebiliriz. Önümüzdeki dönemde kısıtlamalar değil kişisel önlemlerin alındığı bir sürece gireceğiz." sözlerini ekledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading